Trei bistriţeni s-au întrecut astăzi, în Piaţa Decebal, la un concurs de pregătit cârnaţi, organizat cu ocazia Festivalului Toamna Bucatelor de la Jupânu. Cel mai bun s-a dovedit a fi Ştefan Hondrari, care a fost răsplătit cu bunătăţi de la Jupânu.
De fiecare dată, organizatorii Toamnei Bucatelor de la Jupânu pun la cale diverse concursuri inedite, în cadrul cărora bistriţenii se întrec pentru a câştiga premiile puse la bătaie.
Astăzi, de la ora 16.00, a avut loc un concurs de pregătit cârnaţi, în cadrul căruia şi-au arătat îndemânarea trei bărbaţi. Este vorba despre Ştefan Hondrari, Alexandru Moldovan şi Nicu Lăcătuş.
Cei trei au avut puse la dispoziţie toate ingredientele necesare şi încurajaţi de prieteni şi rude, ei au arătat tuturor cât de bine se pricep la pregătirea cârnaţilor.
Locul I a fost câştigat de Ştefan Hondrari, care a reuşit să ducă cel mai bine şi mai repede "misiunea" la capăt. Omul ne-a spus că la viaţa lui a pregătit mulţi cârnaţi, la ţară, la Dumitra.
Toţi trei au primit din partea organizatorilor bunătăţi de la Jupânu. Mâine şi poimâine, tot de la ora 16.00, vor avea loc alte două concursuri.