Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  82 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Steaua de Bistriţa! Mai bine de jumătate din echipa care a bătut Ajax şi Chelsea a fost a Gloriei!

11/03/2013 14:34:02 Adrian LINCA  
Latovlevici, Szukala, Pârvulescu, Bourceanu, Tătăruşanu şi Adi Popa au trecut toţi prin curtea Gloriei. Dacă îl punem la socoteală şi pe antrenorul Laurenţiu Reghekampf cu tot cu preparatorul fizic, putem spune că mai bine de jumătate din Steaua de azi e formată din oameni pe care Bistriţa nu i-a ştiut preţui - scrie sportulbistritean.ro

Iasmin Latovlevici este un produs sută la sută al şcolii de fotbal timişorene. Însă, odată cu instalarea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca echipei de pe Bega, Lato a intrat într-un con de umbră. Moţul trebuia să-i facă loc lui Sepsi, copilul său de suflet şi l-a pus pe timişorean pe lista de transferări. Latovlevici a fost împrumutat în 2010 la Gloria, odată cu instalarea lui Şumudică - http://www.sportulbistritean.ro/articol.php?id=031113161159&categorie=Fotbal.

Fostul rapidist i-a cerut întăriri lui Pădureanu şi aşa a ajuns Latovlevici pe banda stângă. A jucat 12 meciuri la Gloria dar în vara lui 2010 a revenit la Timişoara. Bistriţenii nu i-au simţit potenţialul adevărat, la fel ca bănăţenii, care l-au vândut Stelei doar cu 300.000 de euro.

"E unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din ţară. Are nevoie doar de un sezon complet pentru a ajunge un jucător de naţională. Nu înţeleg de ce nu intră în planurile lui Sabău", a spus atunci ultimul antrenor cu care Poli Timişoara a luat Cupa României, în 1980, Jackie Ionescu.

Gloria nu a dat 20.000 pe Bourceanu!

Alexandru Bourceanu avea 23 de ani când impresarul Aurelian Băbuţan l-a remarcat în Divizia B, la Dunărea Galaţi. A insistat pe lângă antrenorul Ioan Ovidiu Sabău să-l aducă la Bistriţa şi chiar a reuşit să obţină semnătura jucătorului după o monitorizare îndelungată.

Însă, după un meci Dunărea Galaţi – Dinamo II, cu Băbuţan şi Sabău în tribună, antrenorul de atunci al Gloriei a decis că Bourceanu nu merită 20.000 de dolari, suma cu care Gloria îl putea aduce la Bistriţa. Căpitanul de azi al Stelei a semnat după numai câteva luni cu Poli Timişoara pentru 700.000 de dolari, echipă la care ajunsese între timp acelaşi Sabău.

Szukala vândut la pachet

Lukasz Szukala a ajuns la Bistriţa în vara lui 2010, adus ca jucător liber de Laurenţiu Reghekampf. Antrenorul îl ştia din Germania, de la Aachen, acolo unde jucase şi actualul tehnician al Stelei. A jucat excelent un sezon pentru Gloria, dar a intrat în dizgraţia conducătorilor bistriţeni după un meci în care polonezul a fost acuzat de blat.

A făcut un henţ absurd din care s-a dat un penalty pentru CFR şi după ce l-a scăpat din marcaj pe Traore la două dintre golurile clujenilor. A fost 0-3, scorul final al unei partide Gloria – CFR şi Szukala a fost bănuit de Pădureanu că ar fi trântit meciul.După câteva luni a fost vândut la U Cluj, la pachet cu Achim şi Băjenaru, pe 250.000 de dolari.

AFLĂ cine a mai jucat la Gloria citind http://www.sportulbistritean.ro

5331 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro