Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Spitalul din Bistriţa nu a raportat contractele de achiziţii de biocide în anul 2015

27/05/2016 11:03:26 Ana ȘTEFĂNEL  
Ministerul Sănătăţii a făcut publică lista contractelor de achiziţii de biocide raportate în SEAP în anul 2015, iar, surprinzător, Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa nu apare nicăieri. VEZI ce spune Ministerul Sănătăţii:

Lista publicată în numele transparenței de Ministerul Sănătăţii conţine aproape toate spitalele din ţară şi detalii referitoare la valoarea contractului, firma distribuitoare şi modul de cumpărare, cumpărare directă online sau offline.

Nicăieri nu apare menţionat însă Spitalul Județean de Urgenţă Bistriţa, asta deşi pe lista pe care Bistriţeanul.ro a obţinut-o, chiar la începutul anchetei, apăreau biocide de la mai mulţi producători, inclusiv doi dezinfectanţi de la Hexi Pharma, Hexio Spray şi Hexi Sept AF.

La postarea Ministerului Sănătăţii de pe Facebook, reprezentantul unui ONG din Bistriţa a cerut explicaţii cu privire la acest lucru. Ministerul Sănătăţii a replicat că  „Există un prag sub care raportarea în SEAP nu este obligatorie. Unele spitale raportează voluntar şi aceste sume.". Totuşi, pe listă apar şi unităţi spitaliceşti mult mai mici decât Spitalul Judeţean de Urgență din Bistrița.

Aşadar, chiar dacă presupunem că Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa nu a atins acel prag, totuşi, avea posibilitatea să raporteze sumele cheltuite pe biocide, iar acest lucru, după cum reiese clar de pe lista Ministerului Sănătăţii, nu s-a întâmplat în anul 2015. Așadar, transparență ioc la Bistrița.

Revenim cu poziția Spitalului Județean de Urgență Bistrița privind această situație.

3482 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro