Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  65 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Șoseaua de centură a orașului Beclean a fost inclusă în Master Planul național!

07/10/2014 08:50:00 Iulia STUPINEAN  
Conform Master Planului național, între prioritățile următoare pentru variantele de ocolire figurează și realizarea șoselei de centură a orașului Beclean, pe o listă de 14 orașe din România. Asta după ce au fost efectuate cercetări și studii de specialitate.

Potrivit primarului orașului Beclean, Nicolae Moldovan, recent a fost dată publicității varianta revizuită și finală a Master Planului General de Transport al României pe termen scurt, mediu și lung. Între prioritățile imediat următoare pentru variantele de ocolire și șosele de centură figurează, după efectuarea unor cercetări și studii de specialitate, și realizarea șoselei de centură a orașului Beclean dintr-o listă care cuprinde 14 orașe din țară.

“Lista priorităților pentru variante rutiere ocolitoare și șosele de centură a fost finalizată după un punctaj strict, care a arătat cât de necesare sunt aceste proiecte în zonele respective pentru fluidizarea și modernizarea traficului rutier. Studiul efectutat pe durata elaborării Modelului Național a generat volumul de trafic de „traversare” într-o anumită zonă, mai precis numărul călătoriilor care nu au un punct de origine sau destinație în interiorul zonei repective. Ulterior s-au stabilit anumite valori limită, atât pentru traficul de autotuisme cât și pentru traficul vehiculelor de transport mărfuri (de 25% și 50%). Locațiile în care s-au înregistrat depășiri ale acestor praguri au fost mai apoi supuse testărilor complete, prin procese de modelare și evaluare. Variantele care au trecut mai departe pentru realizarea viitoare a unor proiecte prin care să se construiască șosele de centură sau variante ocolitoare sunt din paisprezece orașe din țară, printre care și Becleanul”, spune edilul Nicolae Moldovan.

Lista completă cuprinde orașele: Beclean, Zalău, Bistrița, Sighișoara, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Râmnicu Vâlcea, Giurgiu, Vaslui, Bârlad, Slobozia, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Mangalia. De asemenea, în alte localități din țară, varinatele ocolitoare sau șoselele de centură vor fi realizate prin implementarea autostrăzilor și a drumurilor Expres, fiind aprobată o listă de 15 drumuri Expres și autostrăzi.

Șoseaua de centură a orașului Beclean este cuprinsă deja și în strategia locală de dezvoltare a orașului Beclean, în strategia județeană de dezvoltare și a A.R.D Nord - Vest. Demersurile sunt făcute în așa fel încât acest obiectiv să fie concretizat în următoarea etapă pe tipul de intervenție pentru infrastructura mare.

6605 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro