Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Singura româncă invitată să expună artă naivă în Brazilia este din Bistrița

05/11/2017 10:42:53 Ioana BRADEA  
Expoziția Internațională de Artă Naivă intitulată „Universo da Alma Ingȇnua” 2017 își deschide porțile săptămâna viitoare, în Muzeul „Casa da Memoria” din orașul brazilian Vila Velha, iar singura româncă invitată să expună alături de cei aproape 30 de artiști din întreaga lume este din Bistrița.

Am participat și anul trecut, este o expoziție internațională la care participă aproape 30 de artiști din lume. Am cunoscut-o pe Angela Gomes, inițiatoarea și organizatoarea acestui eveniment, la o altă expoziție din Polonia, în 2016...”, a povestit Ottilia Bogdan Cormoș pentru Bistrițeanul.ro.

Este singura artistă din România invitată la expoziția internațională pentru care a trimis două tablouri. „Particip cu doar două tablouri în Brazilia, pentru că transportul costă foarte mult, fiind vorba despre picturi pe sticlă care au nevoie de ambalare specială. Iar să ajung și eu acolo, deocamdată nici nu pot visa...”, recunoaște artista.

La evenimentul de anul trecut, din zeci de tablouri oferite publicului spre a fi admirate, doar trei au avut parte de o atenție specială din partea presei, fiind prezentate în cadrul unei emisiuni televizate – iar dintre cele trei – un tablou i-a aparținut Ottiliei Cormoș.

Nu doar brazilienii se vor bucura săptămâna viitoare de picturile cu totul speciale ale Ottiliei Cormoș – ci și bucureștenii, pentru că artista a fost invitată pe 10 noiembrie să inaugureze o expoziție la Palatul Brătianu.

Bistrițenii care își doresc să admire lucrările artistei o pot face la ei acasă, pe 23 noiembie, când Ottilia Cormoș își va dezvălui o parte din lucrări la Casa maghiară de pe strada Nicolae Titulescu – acolo unde a mai expus și în trecut, în vara acestui an, în august, fiind prima artistă care a reușit să-și vândă tablourile expuse la Brugge, în Belgia.

Mai multe detalii despre Ottilia Cormoș puteți reciti accesând linkurile de mai jos:

FOTO: Cel mai frumos dar pentru bistriţeni de 1 Decembrie

FASCINANTA poveste a unei bistrițence care s-a apucat de pictat la 37 de ani și a cucerit Europa înainte de România

Foto: Vila Velha

3885 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro