Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  8 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Show-ul s-a terminat. Ce facem mai departe?

11/12/2012 20:30:35 Cristian MUNTHIU  
Am preferat ca săptămâna trecută să mă abțin de a scrie, lăsând “cezarilor” politici toată scena. Acum, că show-ul s-a încheiat, să revenim la oile noastre. Fiind luna cadourilor, luna în care trebuie să fim mai buni, nu voi scrie despre Târgul de Crăciun de pe Pietonal și nici despre copacii tăiați din Piața Unirii.

Voi încerca în să vă prezint firme și antreprenori care spun altceva.

Aceștia sunt singurii care pot schimba în mod real, viitorul nostru. Pentru că locurile de muncă, impozitele, dar și celebrul PIB nu cresc în copaci ci depind direct de oameni activi, profesioiști și cu spirit antreprenorial.

În acest week-end am găsit doi oameni, reprezentanți ai unei firme germane, care sunt altfel. Veți vedea de ce...

M-am întâlnit cu ei sâmbătă, la Târgul de Crăciun, organizat în de acum celebrul cort de pe pietonal. Am fost atras de faptul că făceau notă discordantă. Expuneau câteva produse de sezon, realizate din inox. Unele deosebite. Până acum nimic spectaculos, doar că expuneau aceste produse pentru a arăta ce poate face tehnologia laser de ultimă generație de care dispune firma lor, specializată în construcții metalice. M-a surprins ingeniozitatea, calmul și naturalețea celor doi manageri a firmei, soții Beleczko, care au creat o serie întreagă de obiecte delicate, al căror scop nu este neapărat vânzarea directă.Ținta lor este prezentarea  versatilității tehnologiei de prelucrarea laser a metalelor, care poate decupa  atât un  ornament de pom în formă de brăduleț, cât și profile de oțel de până la 2,5 cm grosime. Cu un pic de imaginație poți face marketing oriunde, chiar cu costuri mici.

Mai mult decât atât, pe pagina de internet a firmei H.P.Kaysser Internațional apare, printre alte informații despre firmă, un lucru extrem de  interesant. “Bistriţa este situată în partea de nord a României la poalele munţilor Carpaţi, la o distanţă de aproximativ 250 km de Sibiu și dispune de o infrastructură bună și funcțională”. Dacă pentru nemți este funcțională, noi de ce așteptăm să fie perfectă?

2787 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro