Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  63 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Seriozitatea şi respectul, secretele celor doi primari, aflaţi la cel de-al şaptelea mandat

16/06/2012 13:43:08 Mariana NASAUDEAN  
Nu numai munca, ci şi respectul au făcut să fie realeşi madat după mandat, cred cei mai vechi primari din judeţ: Iosif Gabor din Milaş şi Vasile Găurean din Galaţii Bistriţei. Aceştia au povestit pentru Bistriţeanul.ro care sunt proiectele lor de viitor şi cum au reuşit să câştige încrederea consătenilor ani la rândul.

Finalizarea proiectelor vechi şi începerea unor proiecte noi sunt planurile primarului Iosif Gabor, care se află la cârma comunei Milaş încă din 1989. Cu toate că întotdeauna a câştigat alegerile încă din primul tur, în fiecare mandat primarul a reuşit să demonstreze oamenilor că merită încrederea lor pentru încă patru ani şi nici în următorii patru primarul nu vrea să se dezmimtă.

„Vreau să termin proiectele vechi, dar am şi altele noi. Cele vechi au în vedere finalizarea asfaltării şi canalizarea. Proiectele noi se referă la aducţiunea de apă în Orosfaia, reabilitarea căminului, precum şi canalizarea. Cu ajutorul lui Radu Moldovan sper să se asfalteze drumul dintre Milaş, Urmeniş şi Silivaş, este vorba de aproximativ opt kilometri. Ar mai fi şi reabilitarea reabilitarea uliţelor din localitate”, a explicat pentru Bistriţeanul.ro primarul din Milaş, Iosif Gabor.

Cât despre secretul longevităţii sale ca primar, Gabor are o reţetă care nu dă greş. „Am câştigat alegerile de fiecare dată prin muncă, onestitate şi corectitudine. Oamenii văd aceste lucruri. Şi acum am câştigat cu 75-80%”, a mai spus primarul, ajuns la cel de-al şaptelea mandat.

Iosif Gabor a fost ales pentru prima dată primar în 28 decembrie 1989. În acea perioadă au avut loc nişte întâlniri generale la care consătenii au decis că îl vor ca şi primar.

Asta povesteşte cu mult optimism primarul şi le mulţumeşte celor care l-au votat şi de această dată.

Şi primarul din Galaţii Bistriţei are câteva lucruri pe care vrea să le ducă la îndeplinire în mandatul pe care l-a (re)câştigat. Vrea să facă un drum agricol de nouă kilometri care să fie folosit de utilajele agricole, să construiască o grădiniţă în Galaţii Bistriţei şi să termine canalizarea.

Acesta îşi aminteşte că nu a fost întodeauna uşor de-a lungul timpului, iar banii nu au fost întodeauna suficienţi.

„Banii care i-am avut i-am folosit cu chibzuinţă”, spune acesta.

La alegerile din acest an a reuşit să câştige la o diferenţă de 806 voturi, ceea ce reprezintă într-un fel recunoaşterea muncii lui din ultimii 23 de ani.

„Cred că cele mai importante lucruri din mandatele mele au fost consecvenţa, seriozitatea şi respectul, atât respectul pentru oameni cât şi invers”, explică primarul.

Aceştia sunt doi dintre cei mai vechi primari din judeţ, care au câştigat alegerile fără a intra în al doilea tur de scrutin la alegerile anterioare. Un alt primar cu vechime a fost cel de la Rebrişoara, Nicolae Bodiu, care ar mai fi candidat pentru un nou mandat, însă boala de care suferea i-a fost fatală.

 

3548 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro