Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  10 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Sediu modern pentru Primăria Beclean! Lucrările sunt în toi

03/09/2014 08:52:00 Iulia STUPINEAN  
Construită și amenajată pe locul fostei popicării, noua clădire a Primăriei Beclean va fi gata în toamna acestui an! Investiția în valoare de 2 milioane de lei are susținere financiară de la bugetul local al orașului.

Începute în toamna anului trecut, cu degajarea terenului și turnarea fundației, lucrările la noul sediu administrativ al Primăriei Beclean avansează de la o lună la alta. Clădirea a fost ridicată pe locul fostei popicării și a cantinei sociale din oraș care au fost demolate. Investiția este susținută din fonduri de la bugetul local al orașului, Consiliul Local alocând în acest sens o sumă de 2 milioane de lei. Potrivit primarului Nicolae Moldovan, la această dată construcția este gata, la fel și amenajările exterioare ale imobilului.

„În această prioadă se lucrează la partea interioară, la finisaje, amenajări, dotări cu mobilier, astfel încât în toamnă investiția să fie gata de recepția finală”, spune edilul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Reamintim faptul că administrația locală a orașului Beclean a luat decizia de a construi un nou sediu modern în condițiile în care, actuala locație a administrației beclenare (de pe Strada Ghiocelului) se afla de multă vreme în proceduri de retrocedare. Clădirea a aparținut familiei Bethlen și a fost construită în anul 1720. După cel de-al doilea război mondial, castelul a găzduit, rând pe rând, activitatea mai multor instituții printre care Casa Copilului și Casa de Cultură.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro