Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  47 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Se încing spiritele. Liderii PSD vor ședință a Comitetului Executiv Național. „Disputele sau orgoliile să fie stinse în interiorul partidului!”

13/01/2018 14:38:51 Ioana BRADEA  
Tot mai multe voci din interiorul PSD solicită organizarea unei ședințe a Comitetului Executiv care să tranșeze disensiunile apărute în ultimele zile în PSD. „Avem nevoie de un „Moment 0” și este mai important ca oricând să fim înțelepți și uniți! Disputele sau orgoliile să fie stinse în interiorul partidului!”, susține președintele Radu Moldovan.

Avem nevoie de un „Moment 0”! Partidul Social Democrat și România! Suntem la 100 de ani de la cel mai important deziderat al poporului român și este mai important ca oricând să fim înțelepți și uniți! Noi, românii, dar în special românii din Partidul Social Democrat care am fot investiți cu multă putere de cetățenii țării noastre! Consider că diferendele publice dintre anumiți lideri ai partidului din care fac parte și în care cred, trebuie să înceteze! Dacă noi nu vom da motive de slăbiciune, nimeni nu va putea să deturneze toată priceperea și atenția noastră de la guvernarea eficientă a României! Din acest motiv, consider obligatorie convocarea cât mai urgentă a unui Comitet Executiv Național al Partidului Social Democrat în care toate diferendele, disputele sau orgoliile să fie stinse în interiorul partidului!”, subliniază Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

Radu Moldovan își dorește, de asemenea, ca odată încheiată această discuție, toți liderii partidului să-și asume „o poziție comună”, în cel puțin trei direcții strategice:

1. Restructurarea și reformarea din temelii a instituțiilor Statului Român (de la nivel central până la nivel local);

2. Un program clar de priorități și evenimente pentru celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire;

3. Implementarea programului de guvernare și comunicarea eficientă a lucrurilor bune făcute de Guvernul României în ultimul an;

Cine își va asuma alături de noi toți această poziție comună și ulterior va avea „o nouă agendă”, nu va mai avea ce să caute în echipa noastră, a celor care vrem și putem să modernizăm România! Avem nevoie de unitate și curaj pentru a apăra românii și interesele lor! Peste 100 de ani, urmașii noștri nu vor vorbi despre o generație care doar „a încercat” să facă o Românie prosperă, ci despre una care a reușit!

Urmașii noștri vor vorbi cu respect despre o generație și o echipă matură politic, care a pus interesele personale pe un loc secund și a dat startul unei noi ere pentru România! Am încredere în colegii mei și în capacitatea noastră, de a sta drepți în fața tuturor luptelor și intereselor de a transforma România dintr-o țară într-un teritoriu!”, conchide Radu Moldovan. 

Nu este singurul care susține necesitatea unui Comitet Executiv Național al Partidului Social Democrat. Și deputatul Daniel Suciu a precizat că „timpul este cel mai mare dușman atunci când nu rezolvi disputele la timp. În situația în care se află PSD, cu discuții în contradictoriu în spațiul public, timpul ne este și mai mare dușman. Oamenii așteaptă de la noi să încetăm cu discuțiile uneori în contradictoriu din agenda internă și să ne canalizăm toate energiile spre guvernare, spre ceea ce au sperat cetățenii în decembrie 2016. Adică o guvernare competentă, așa cum PSD a demonstrat în numeroase rânduri...”, notează Daniel Suciu, considerând că această situație nu trebuie lăsată să se perpetueze.

Cred că este o idee bună organizarea CEX-ului cât mai repede, pentru a ne aduce aminte ceea ce ne unește și ce așteaptă oamenii. Partidul nostru a avut mereu succes cât a fost unit, partidul nostru a avut respectul a milioane de români, chiar și a adversarilor, atunci când am vorbit pe o singură notă și a acționat unitar. Pentru asta nu e niciodată târziu! Și sunt convins că vom face asta.”, precizează Daniel Suciu.

####

Se pare că președintele PSD Liviu Dragnea forțează convocarea ședinței Comitetului Executiv pentru a cere demisia premierului Mihai Tudose, după cum au declarat pentru HotNews.ro surse din partid. Ședința CEX în care urma să se discute despre restructurarea guvernului a fost programată pe 29 ianuarie, însă Dragnea nu mai vrea să aștepte până atunci, după ce și-a asigurat majoritatea în CEX, au mai declarat pentru HotNews.ro surse din partid.

Lucrurile s-au precipitat când premierul Tudose a intrat într-un război al declarațiilor cu ministrul de interne, Carmen Dan, pe care a acuzat-o de minciună și despre care a spus că „nu este lăsată să demisioneze”, însă nici nu a tranșat acest conflict prin demiterea ei din funcție. Carmen Dan a anunțat că nu demisionează și că doar CEX-ul îi poate retrage sprijinul politic. „Războiul” declarațiilor a început după scandalul polițistului suspectat de pedofilie, presa acuzând faptul că a fost protejat ani de zile, deși era acuzat de agresiuni sexuale în mai multe dosare. 

2685 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro