Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Se deschide poarta turismului la Maieru!

09/11/2012 13:55:27 Iulia STUPINEAN  
Turiștii care vor ajunge de anul viitor în zona Munților Rodnei vor fi informați și ghidați de îndrumătorii de pe Valea Anieșului! Acest lucru se va face la Punctul de Informare Turistică ce va lua naștere cu ajutorul unui proiect susținut din fonduri comunitare.

Anul trecut, administrația locală din comuna Maieru, județul Bistrița – Năsăud a semnat un contract cu finanțare europeană în valoare de 105.000 de euro pe Măsura 313, privind încurajarea activităților turistice în zonă. Proiectul prevede construirea unui Punct de Informare Turistică pe Valea Anieșului, poarta de intrare dinspre sud spre Munții Rodnei.

„Proiectul tehnic este finalizat iar acum urmează licitația pentru desemnarea constructorului. După cum stau lucrurile în prezent, cred că în primăvara anului viitor vor putea începe lucrările care de altfel nu vor dura mai mult de 6 luni până la finalizare, întrucât va fi o clădire simplă cu parter și un singur etaj”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, viceprimarul comunei Maieru, Vasile Borș.

Centrul de Informare Turistică de pe Valea Anieșului va asigura și noi locuri de muncă în comună. Aici vor lucra din 2013 cel puțin doi îndrumători și alți doi ghizi turistici care vor face parte dintr-un serviciu specializat din cadrul Primăriei Maieru.

De menționat faptul că, proiectul privind realizarea Punctului de Informare Turistică de la Maieru a fost demarat și semnat în mandatul lui Vasile Borș, pe vremea când actualul primar Vasile Dumitru era viceprimar.

Chiar dacă acum rolurile s-au inversat, cei doi reprezentanți ai administrației locale au demonstrat că pot lucra la fel de bine ca și până acum, promovând cu succes proiectele de interes local, aflate în derulare de mai mulți ani.

3901 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro