Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  60 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Scrisoare deschisa la injuraturi primarului Ovidiu Teodor Cretu: Draga primare,

27/05/2011 12:46:22  
Afla despre mine ca sunt bine, sanatos, sanatate pe care ti-o doresc si tie. Inca de la inceput vreau sa-ti spun ca in acest editorial voi face misto de tine, asa cum ai facut si tu de mine. De mine si de muuuulti, multi altii, care am pus botul la Wonderland, ca la o savarina.

Asteptam un semn de la tine, un zgomot de drujba, un veceu prin zona, orice, o dovada ca vrei sa deschizi santierul de pe Dealul Cocosului. Nimic. Te-ai cacait doi ani cu armata, te-ai dat mare cu aerodromul lui Tase si atat. A venit a treia vara din mandatul tau si te aud vorbind tot mai rar pe tema asta. Te dai la fund si te banuiesc ca vrei sa-mi tragi teapa. Te simt ca nu poti face Wonderlandul si asta ma dezamageste pana la enervare.

Iti marturisesc, draga edilule, ca te-am votat numai si numai pentru aceasta idee. Nu ma interesa altceva din campania ta, decat asta. Am fost convins ca poti face acolo o partie de schi, terenuri de sport, piscine si multe altele de care ne vorbeai. M-am certat cu toti prietenii mei din cauza ta, fiindca niciunul nu credea in proiectul tau. Am citit, m-am informat, am vazut cu ochii mei lucruri asemanatoare si eram convins ca Bistrita va avea asa ceva.

Acuma, eu ce sa fac, cum sa te pedepsesc? Fiindca nu pot trece cu vederea aceasta minciuna pe care mi-ai aruncat-o si pe care am inghitit-o ca un prost. Sa nu te mai votez data viitoare? Mi se pare mult prea putin pentru ce mi-ai facut. O sa iesi si fara votul meu si n-am castigat nimic. Sa dau cu oua dupa tine cand te vad la vreo tribuna? Nu, ca pui comunitarii sa ma amendeze si ma fac de minune.

N-am de ales decat sa scriu urat despre tine si sa ma racoresc. Si-o sa scriu din ce in ce mai urat, fiindca nu mai cred ca poti indrepta lucrurile. Nu mai poti face intr-un an ce n-ai facut in trei. Iar daca te bazezi pe un urmator mandat, gresesti. Poate nu-l mai prinzi sau poate nu o sa mai ai aceeasi sustinere pe care ai avut-o pana acum, cand tot consiliul local te-a sprijinit.

Pacat! Ai fi iesit primar la pas in alegerile urmatoare, daca la iarna bistritenii te-ar fi vazut coborand partia pe care ai promis-o. Asa, o sa-ti tremure curul si iti doresc sa te duci pe pluta.

In incheiere, nu te salut si iti promit ca o sa te injur de-acum inainte cot la cot cu taximetristii, alti fraieri pe care i-ai prostit ca le dai drumuri mai bune.

Al tau fost admirator si sustinator,

Adrian Linca

10670 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro