Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  10 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Școala Gimnazială din Mărișelu se pregătește de festival! Se apropie „Hanul lui Mânjoală”

14/01/2015 09:09:03 Ioana BRADEA  
Pregătiri, emoții și multe repetiții la Școala Gimnazială din Mărișelu care va găzdui în curând festivalul concurs de teatru cunoscut cu numele „La Hanul lui Mânjoală”, aflat, în acest an, la cea de-a treia ediție. Dacă în anii precedenți festivalul a avut un caracter local, la ediția din 2015 au fost invitați participanți din tot județul.

Coordonatorii festivalului – profesorul Grigore Tursan și învățătorul Ometiță Maxim, sprijiniți de directorul George Ignat – sunt două cadre didactice tinere, foști elevi ai Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, foarte devotați meseriei de dascăl, care se ocupă în acest an de coordonarea Festivalului de teatru concurs „La Hanul lui Mânjoală”.

Evenimentul va debuta pe 1 februarie – „o zi deosebită, percepută ca o adevărată sărbătoare teatrală” – iar până acum și-au confirmat prezența 10 trupe de teatru din Bistirța-Năsăud, după cum a precizat profesorul George Ignat, directorul Școlii Gimnaziale din Mărișelu, pentru Bistrițeanul.ro.

În prezentul zbuciumat de atracțiile tehnologiei dezvoltate vertiginos, care acaparează, într-o arie extinsă, sufletele tinere ale societății, umbrind astfel orice urmă de dezvoltare a imaginației și creativității acestora, unde cartea reprezintă mai nou un obiect de artizanat, care îmbogățește biblioteca, ce se caracterizează printr-o rânduială extrem de bine organizată a rafturilor acesteia, fară urmă de cercetare și răsfoire – dorim să ridicăm praful așternut asupra cotorului și al coperților în scopul pătrunderii luminii tainice care poate deschide noi orizonturi spre cunoaștere, spre inovație și totodată spre descifrarea labirintului literaturii, atât de greu de străbătut...” își motivează profesorii demersul organizatoric, dorindu-și astfel să promoveze valorile culturale veritabile spre „înzdrăvenirea” domeniului educativ, în vederea desăvârșirii idealului educațional.

Cea de-a treia ediție a festivalului „La Hanul lui Mânjoală” este susținută de Primăria și Consiliul Local Mărișelu iar trupele de teatru vor evolua la Căminul Cultural din localitate.

2406 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2019 Bistrițeanul.ro