Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Şcoala generală a Liceului Tehnologic din Feldru intră în reabilitare pe bani europeni!

05/05/2014 10:35:40 Iulia STUPINEAN  
Şcoala cu clasele V-VIII a Liceului Tehnologic Feldru va intra în reabilitare generală în maxim 3 luni! Investiţia în valoare de 1,4 milioane de lei se derulează prin programul de investiţii pe fonduri europene nerambursabile.

Începând cu data de 12 martie 2014 şi până pe 16 mai inclusiv, autorităţile locale au ocazia de a depune cereri de finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi pentru formare profesională continuă. Cererea de propuneri pe aceste proiecte a fost lansată ca urmare a realocarii unor sume rămase necheltuite pe POS Transport şi POS Mediu. Apelul beneficiază de o alocare din FEDR în valoare de 150 de milioane de euro, cu posibilitatea suplimentarii până la 200 de milioane de euro.

Condiţiile principale pentru ca unităţile de învăţământ să fie declarate eligibile şi să beneficieze de aceste fonduri este ca toate contractele de reabilitare şi modernizare să fie în derulare şi să fie semnate de către beneficiar (fie unitatea şcolară, fie cea administrativ-teritorială pe raza căreia se află unitatea respectivă de învăţământ - primărie sau consiliu judeţean).

Pe lista celor interesaţi de această oportunitate se înscrie şi administraţia locală a comunei Feldru cu un proiect rămas în stand–by încă din anul 2007, privind reabilitarea şi extinderea Şcolii cu clasele V-VIII a Liceului Tehnologic Feldru. Potrivit primarului Grigore Ţiolan, proiectul a trecut cu brio prima etapă de evaluare iar la finele lui aprilie a intrat la depunerea de documente şi semnarea contractului de finanţare.

“Lucrările la acest obiectiv vor debuta în maxim 2-3 luni. Este vorba de un proiect care stagnează încă din 2007. Faptul că acum s-au găsit resurse financiare nerambursabile pentru realizarea acestor investiţii de infrastructură educaţională nu poate decat să ne bucure şi să ne încurajeze să nu renunţăm aşa de uşor la proiectele rămase la sertar fără nicio speranţă de implementare”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Feldru, Grigore Ţiolan.

Investiţia de reabilitare şi extindere a Şcolii generale a Liceului Tehnologic Feldru are ca şi termen de finalizare, 8 luni de la debutul lucrărilor. La această şcoală învaţă în prezent 231 de copii.

5217 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro