Două zile de sărbătoare a românilor! Asta vă propune Coroana de Aur care a pregătit pentru voi în fața hotelului din Bistrița un meniu de sărbătoare cu tot ceea ce le place românilor: sărmăluțe, fasole cu ciolan, păstrăv, vin și țuică! Voie bună numai să fie că o dată-n an e 1 Decembrie-Ziua României!
Dacă e Ziua României și a românilor de pretutindeni, complexul hotelier Coroana de Aur și-a propus să facă o petrecere de neuitat, care să țină ca-n povești. Două zile!
Astfel, sâmbătă și duminică, în fața hotelului vor fi amenajate standuri în care la loc de cinste vor fi produsele tradiționale românești. Fasolea cu ciolan este asigurată, micii, grătarele și cârnăciorii vor sfârâi pe grătare, iar pentru cei care țin post, maeștrii bucătari de la Coroana de Aur au pregătit sărmăluțe de post și păstrăv la grătar. Țuica și vinul fiert vor fi băuturile tradiționale recomandate în cele două zile de sărbătoare.
Evident, sărbătoare la români fără muzică populară nu se poate, așa că gazdele v-au pregătit și un program folcloric care să completeze cu voioșie atmosfera.
Sâmbătă și duminică, între orele 12.00 - 13.00, vor avea loc degustări din produse tradiționale românești marca Jupânu, dar și din faimosul vin de Recaș.
Vino și tu și sărbătorește românește la Coroana de Aur!
(P)