Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015SANOVIL: A plecat cu 7 kg mai slabă, după o operație de îndepărtare a unei tumori

28/12/2017 16:00:55 Flavia DANCIU  
La Clinica Sanovil a fost pus azi zâmbetul pe buzele unei femei venită tocmai din Germania. Aceasta a scăpat de mai bine de 10 la sută din greutatea corporală după ce Dr. Mureșan și echipa i-au îndepărtat o tumoră abdominală gigant.

Astăzi, la Clinica Sanovil din Viișoara, a avut loc o operație impresionantă, nu atât din punct de vedere a procedurii, cât a dificultății acesteia.

Pe masa de operații s-a aflat o femeie de 38 de ani, originară din Lechința, dar stabilită în Germania. Aceasta a străbătut mii de kilometri pentru a fi operată la Clinica Sanovil deoarece la o greutate corporală de 55 de kg, femeia „căra” o tumoră abdominală cât 10 la sută din greutatea ei.

Dr. Mureșan a fost cel care a efectuat această operație, împreună cu echipa sa, și au adus astfel sănătate și zâmbet pe fața pacientei.

Astăzi dl. Dr. Mureșan și echipa lui au făcut o operație la o pacientă de 38 de ani din Lechința. Au scos o tumoră abdominală (histerectomie totală cu anexectomie bilaterală) ce cântărea 4.760 grame. La această tumoră se adaugă și 2,5 litri de lichid”, au explicat reprezentanții clinicii.

Tumora a fost descoperită acum câteva zile, la un control medical. Operația a durat aproximativ două ore, fiind una dintre cele mai mari tumori extirpate în cadrul Clinicii. Conform protocolului, la laborator a fost trimis un examen histopatologic pentru a se stabili natura tumorii.

6612 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro