Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  4 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Sângeorz – Băi și Nisporeni, la un an de înfrățire!

26/11/2012 10:02:59 Iulia STUPINEAN  
Ziua Națională a României va fi celebrată la Sângeorz – Băi alături de frații de peste Prut! O delegație din orașul înfrățit Nisporeni din Republica Moldova va sosi în orașul-stațiune la sfârșitul lui noiembrie pentru participa la manifestările organizate de 1 Decembrie.

O delegație oficială din orașul Sângeorz – Băi, formată din oameni de afaceri și consilieri locali a făcut o vizită în Republica Moldova cu ocazia Zilelor Orașului Nisporeni. Evenimentul a avut loc în perioada 21 – 23 noiembrie, sub semnul sărbătorii creştine a Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil. Cei șapte sângeorzeni plecați în vizită pe cheltuiala lor, au avut ocazia de a participa la evenimentele organizate de Primăria Nisporeni dar și de a vizita obiectivele culturale din orașul înfrățit și Chișinău.

Potrivit primarului din Sângeorz – Băi, Roland Venig, frații de peste Prut vor face de asemenea o vizită în orașul – stațiune în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie, cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Națională a României.

“Noi am invitat zece persoane pe care le așteptăm să sosească la noi în 30 noiembrie. Această delegație ne va fi alături la evenimentele dedicate Zilei de 1 Decembrie, zi în care se împlinește și un an de la înfrățirea orașului nostru cu Nisporeni”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Sângeorz – Băi, Roland Venig.

Chiar dacă actul oficial de înfrățire a celor două orașe a fost semnat abia anul trecut în decembrie, relația de prietenie durează de aproape 11 ani. În toată această perioadă, Sângeorz – Băi și Nisporeni au făcute schimburi culturale, au organizat diverse tabere și acțiuni pentru tineret.

De asemenea, orașul Sângeorz – Băi a contribuit cu importante donații de cărți ce au ajuns la frații din Republica Moldova și s-a implicat în reabilitarea Cimitirului Eroilor din Nisporeni, localitățile Vărzărești și Miclăușeni, alături de Societatea Culturală „Ginta Latină” din Sângeorz – Băi și Oficiul Național pentru Cultul Eroilor (ONCE).

6370 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro