Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  2 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015SÂNGEORZ – BĂI: Liceul Teoretic “Solomon Haliţă” se înclăzeşte cu bani din păduri!

30/10/2012 09:29:12 Iulia STUPINEAN  
Liceul Teoretic “Solomon Haliţă” din Sângeorz – Băi este salvat pe ultima sută de metri! Instituţia de învăţământ risca să rămână în frig pe timp de iarnă dacă primăria oraşului nu venea cu o soluţie urgentă: rectificare bugetară din venituri proprii în ultima zi din octombrie.

În prag de iarnă, Liceul Teoretic “Solomon Haliţă” din oraşul – staţiune Sângeorz – Băi a rămas fără încălzire în clădirea veche ce adăposteşte mai multe clase de elevi. Informaţia a ajuns destul de târziu la urechile primarului Roland Venig care s-a văzut nevoit să vină rapid cu o variantă, astfel încât şcoala să nu rămână în frig pe timp de iarnă. Întrucât banii pentru investiţii se mai aloca doar până la finele lunii în curs, adminstraţia locală de aici a convocat o şedinţă fulger de Consiliul Local pentru miercuri, 31 octombrie.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a fost inclus un singur proiect de Hotărâre: alocarea sumei de 37.000 de lei din veniturile proprii ale primăriei, Liceului Teoretic “Solomon Haliţă” pentru achiziţionarea a două centrale termice pe lemne şi brichete de rumeguş.

Nu mai putem aştepta! Altfel riscăm să nu mai putem plăti investiţia. Este nevoie de aceste centrale în clădirea veche a liceului. Sincer, eu am aflat de puţin timp de această problemă. Am tot aşteptat rectificarea prin Consiliul Judeţean dar… se pare că întârzie, aşa că am încercat să găsim alte resurse financiare. Vom face miercuri o rectificare bugetară din fondurile proprii. Ne folosim de această dată de banii proveniţi din administrarea pădurilor prin Ocolul Silvic Cormaia - Anieş. Avem 7.000 de ha de pădure din care 3.900 de ha pot fi exlpoatate. Nu ne-am mai folosit până acum de aceste venituri dar nu avem ce face. Doar nu era să lăsăm şcoală fără căldură!”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul oraşului Sângeorz-Băi, Roland Venig.

În prezent, la Liceul Teoretic “Solomon Haliţă” din oraşul Sângeorz – Băi învaţă aproximativ 600 de elevi îndrumaţi de 40 de cadre didactice.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro