Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Sănătatea ochilor tăi, prioritatea Q Vision din Cluj-Napoca!

15/03/2018 13:18:02 Iulia STUPINEAN  
Medicina occidentală a ajuns tocmai în inima Transilvaniei, Cluj-Napoca. Pentru că la Clinica Oftalmologică Q Vision, coordonată de dr. Oana Rusu, sănătatea ochilor tăi este garantată prin trei lucruri esențiale: dăruire, profesionalism și tehnologie avansată!

Absolventă a Facultății de Medicină “Iuliu Hațieganu” și specializată în Oftalmologie, Dr. Oana Rusu a lucrat ani la rând cu pacienții la clinica de stat, perioadă în care a interacționat cu oameni de toate vârstele și categoriile sociale. Atunci a realizat că unele boli oculare sunt interpretate diferit, că pacienții au nevoie de mai multă informație, dar și de multă răbdare din partea medicului. Astăzi, Oana este coordonatorul Clinicii de Oftalmologie Q Vision din Cluj-Napoca, situată pe Strada Constantin Brâncuși, nr. 117. Vorbim mai exact de o divizie a renumitei clinici de estetică medicală Q Clinic, cu peste 14 ani de activitate în medicină.

Cât despre denumirea clinicii, am deslușit misterul: “Q” vine de la quality (calitate) la care se adaugă și viziunea pe termen mediu și lung a echipei de aici, care cu dăruire și profesionalism își desfășoară activitatea, punând accent pe satisfacția pacientului și pe calitatea serviciilor oferite.

La Q Vision se fac operatii de cataractă, glaucom, strabism, dezlipire de retină, reducerea dioptriilor cu implanturi intraoculare și tratarea diferitelor afectiuni inflamatorii ale ochilor. Interventiile chirurgicale de estetică oculară includ refacerea pleoapei căzute, eliminarea surplusului de piele de pe pleoapa superioară, refacerea pozițiilor vicioase ale pleoapelor.

“Clinica noastră dispune de o sală de operații cu toate dotările aferente. Chiar dacă majoritatea operațiilor oftalmologice se fac în ambulatoriu, în cazul în care este necesară supravegherea peste noapte a pacienților, avem posibilitatea să îi internăm în saloanele confortabile ale clinicii”, explică dr. Oana Rusu.

Serviciile medicale contracost oferite de Q Vision sunt variate: de la consultații oftalmologice, investigații (tomografie în coerența optică, ecografie oculară, biometrie, câmp vizual, topografie corneană), până la operații sau optică medicală. De asemenea, gratuit, prin Casa de Asigurări de Sănătate, pe baza biletului de trimitere și a cardului de sănătate, clinica asigură servicii de măsurare a acuității vizuale, măsurarea dioptriilor și corecție optică, vizualizarea polului anterior (biomicroscopie), vizualizarea polului posterior (fund de ochi) pentru depistarea retinopatiei diabetice, glaucomului, degerenscenței maculare precum și măsurarea tensiunii intraoculare.

O altă preocupare importantă a clinicii Q Vision este și Oftalmopediatria, cu atât mai mult cu cât vederea este simțul pe care ne bazăm cel mai mult pentru a percepe lumea înconjuratoare.

“Deși specialiștii recomandă minim trei consultații oftalmologice până la împlinirea vârstei de 7 ani, de cele mai multe ori părinții își duc copiii la medic doar când constată că aceștia nu văd la tablă. Noi ne-am propus să le oferim copiilor vederea de cea mai bună calitate, dându-le pe viitor șansa să poată opta pentru orice meserie”, mai spune dr. Oana Rusu. Potrivit acesteia, viciile de refracție pot fi corectate cu ochelari sau cu lentile de contact. Și aici Q Vision are soluția, întrucât la capitolul optică medicală, clinica dispune de o gamă largă de ochelari și lentile de calitate unde se regăsesc cunoscute brand-uri internaționale: Ray Ban, Dolce&Gabbana, Bvlgari, Versace, Prada, Porsche Design, Hugo Boss.

“Sănătatea ochilor tăi, prioritatea noastră!” este sloganul Clinicii Q Vision din Cluj-Napoca - despre care poți afla mai multe sau îți poți face o programare intrând pe site-ul oficial: http://www.q-vision.ro.

4718 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro