Rețete originale, unice în oraș, gătite numai cu ingrediente naturale, vinuri alese și o atmosferă caldă vă așteaptă de astăzi la Taverna Dogarilor, cel mai nou local deschis în oraș. Restaurantul are temă medievală și își propune să se ridice la pretențiile celor mai înrăiți gurmanzi.
Cu siguranță nu ați gustat până acum o ”gutuie caldă”, o licoare deosebită, servită caldă, potrivită zilelor friguroase de iarnă. De astăzi aveți ocazia să gustați o astfel de delicatesă numai la Taverna Dogarilor, locație inaugurată oficial aseară.
Ceea ce aduce nou Taverna Dogarilor este meniul cu adevărat special, cu preparate rare și ingrediente sănătoase, proaspete. Doar aici veți putea mânca în Bistrița o carne de vită pe piatră încinsă, un preparat pe care îl puteți pregăti exact așa cum vă place, la masă. Ciuperci murate, un păstrăv de munte proaspăt, costițe de porc delicioase făcute după o rețetă unică sau un grătar de somon cu sos de muștar sunt doar câteva din preparatele care așteaptă să fie descoperite în meniul pregătit să se ridice la pretențiile celor mai exigenți gurmanzi din oraș și nu numai.
La inaugurarea oficială a localului a fost prezent și un somelier care a prezentat invitaților secretele degustărilor de vin, dar și o gamă de vinuri românești, premiate internațional pe care le puteți degusta doar la Taverna Dogarilor. Maestrul a armonizat și mâncarea la vinul potrivit, astfel încât ospătarii să vă poată recomanda vinul perfect după o masă pe cinste.
Dacă v-am trezit suficient interesul pentru o mâncare gustoasă, pusă alături de un vin nobil într-o atmosferă caldă și prietenoasă, totul la prețuri mai mult decât decente, nu vă rămâne decât să treceți pragul Tavernei Dogarilor, deschisă zilnic între 08.00-24.00, pe strada Alexandru Odobescu, nr. 7 din Bistrița.