Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  12 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rondul de dimineață: Toată lumea la numărătoare...!

11/01/2018 09:36:10 Ioana BRADEA  
Situația este mai dramatică decât v-ați putea imagina, iar încleștarea este pe viață și pe moarte. O spun cât se poate de răspicat și limpede doi dintre Boierii Nordului. Într-un context care se anunță periculos: sosește mâine la Bistrița – în vizită de lucru? – însuși ministrul Educației!

Mesajul este cât se poate de simplu și limpede: Toată lumea la numărătoare! Cine nu iese afară s-ar putea să moară! Așa că nu mai stați pe internet, nu vă mai închipuiți inutil că școala vieții se face pe Facebook – deconectați-vă, nu mai fiți mielușei, ieșiți afară fără milă și înfruntați-i pe mișei!

O spun absolut seducător, într-o piesă nou-nouță, postată pe Youtube zilele trecute – Zellu și Leul, cu sprijinul lui Cristi Chiriac, responsabil de versuri, toți tineri din Bistrița, reprezentanți de seamă ai hip-hopului local care colaborează și cu Boierii Nordului – și care au lansat un material fantastic împreună.

Dintre cele zece piese, pe instrumentale preluate din folclorul Hip-Hop-ului mondial și comprimate într-un spectaculos Freestyle Nocturn, sub viziunea label-ului Urbanophon, în dimineața aceasta ni s-a părut mai potrivită cea de a treia – La numărătoare.

Dar în contextul în care la Bistrița aterizează mâine însuși Liviu Pop, ministrul Educației – deschis și dispus probabil să ne împărtășească emoții și detalii din noul regulament școlar, certitudini ale gratuității sistemului de învățământ sau, de ce nu, planuri și viziuni mărețe ale ministerului pe care îl conduce în ciuda oricăror gafe trecute sau viitoare – simțim nevoia să vă recomandăm călduros să ascultați și Cuvântul magic:

SUNET:

Voce/Text: Cristi Chiriac, Zellu, Leul

Instrumental: Kc Da Rookee - Got that thang

Mix/Master: Zellu@Urbanophon

Studio Label: Urbanophon 2017

IMAGINE: Producție/Regie: Labiș Bogdan@Daily Events Media Studio

2503 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro