Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  77 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rondul de dimineaţă: S-au măsurat din priviri, şi-au aruncat vorbe grele şi, în final, au izbucnit un scandal monstru….

05/11/2013 09:05:24 Ioana BRADEA  
Un bistriţean care locuieşte în partea de jos a oraşului trece prin momente dificile! De ceva vreme încoace, omul spune că a ajuns la limita răbdării, declarându-se epuizat, nervos, extrem de obosit de conflictul care a început între el şi vecinul său. “Mă scoate din minţi în fiecare dimineaţă!” afirmă aproape isteric, reclamantul.

Între cei doi vecini s-a stabilit – de ceva vreme – o relaţie cel puţin bizară: în fiecare dimineaţă se măsoară din priviri, îşi aruncă vorbe grele, strigă şi răcnesc unul la altul, spre disperarea celorlalţi vecini, şi – nu în ultimul rând – afişează atitudini ostile faţă de comunitatea în care trăiesc. Aroganţa şi orgoliul lor nemăsurat a făcut înconjurul cartierului şi riscă să-i transforme în adevărate personaje de telenovelă.

Dacă vrei să zbori ca un fluture, nu te zbate ca un cocoş...! ne sfătuieşte un proverb chinezesc de care bistriţeanul în cauză se pare că refuză să ţină cont.

Poate că vecinilor mei li se pare un semn de normalitate, dar eu nu mai pot...! Nu-l suport răcnind în fiecare dimineaţă! Şi nu mai vreau să-şi imagineze că ştie ora exactă...!” a declarat pentru Bistriţeanul.ro disperatul.

O doamnă care a trecut într-o dimineaţă pe la faţa locului, a confirmat că între cei doi există un conflict mocnit de multă vreme. Sau că, într-una din zilele trecute, ar fi putut să jure că l-a auzit pe “inculpat” şuierând ameninţător că “vor exista întotdeauna mai mulţi cocoşi decât răsărituri...!” la care reclamantul – exasperat – a avertizat că se va adresa instanţelor supreme. 

Să mai spunem doar atât: Margaret Thatcher, doamna de fier a politicii britanice spunea cândva, pe aceeaşi temă – “O fi cocoşul cel care cântă, dar tot găina este cea care depune ouăle...!”

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro