Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  77 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rondul de dimineaţă: Nu-i destul că ne spiona securitatea din toate poziţiile, acum se apucă şi Google de monitorizări!

10/11/2013 08:42:54 Ioana BRADEA  
Unul dintre bistriţenii noştri preferaţi s-a trezit în această duminică dimineaţă cu dureri de cap şi puseuri de nervozitate în tâmple. “Nu-i destul că ne spiona securitatea din toate poziţiile, că ne ascultau telefoanele non-stop! Aflăm acum că şi Google visează să pună la cale un odios sistem de urmărire...!” se revoltă bistriţeanul scârbit.

Scârba şi durerile de cap se datorează ultimelor ştiri care circulă despre Google, cum că gigantul motor de căutare face tot posibilul să-şi urmărească efectiv utilizatorii aflaţi la cumpărături, de pildă.

Se pare că Google testeză un sistem care urmăreşte oamenii nu doar în acţiunile lor pe internet, ci şi în lumea reală. Potrivit Daily Mail, mecanismul testat de Google urmăreşte persoanele aflate la cumpărături pe arterele principale ale unui oraş.

Sistemul foloseşte locaţia persoanei pentru a putea determina în ce magazin se află, pentru ca apoi să verifice dacă persoana respectivă a căutat o reclamă a magazinului respectiv în mediul online înainte de merge la cumpărături.

Google câştigă aproximativ 100 de milioane de dolari într-o singură zi prin vânzarea reclamelor (scrie Mediafax) către afaceri online, iar dispozitivul de urmărire va ţine evidenţa ratelor de conversie din mediul online atunci când utilizatorul accesează o reclamă în mod direct sau când vizitează un site web prezentat într-o reclamă.

Google poate accesa deja anumite informaţii despre utilizatori prin propriile aplicaţii, precum versiunea pentru mobil a browserului Chrome, Google Maps, Gmail şi Google+. Însă ceea ce urmează, întrece imaginaţia noastră de acum 10 ani, avertizează specialiştii.

La care bistriţeanul nostru preferat nu poate decât să tresară nervos, pentru că îşi imagina că libertatea ne va invada definitiv măcar după Revoluţie, după moartea dictatorilor! Acum nu-i mai rămâne decât să suspine şi să se obişnuiască din nou cu senzaţia de a fi urmărit...

3065 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro