Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  82 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rondul de dimineaţă: ...Mitul lui Dracula. Punct şi de la capăt

09/09/2013 09:05:00 Ioana BRADEA  
Dacă occidentalii au reuşit să facă milioane de dolari din câteva producţii cinematografice construite în jurul lui Dracula – noi de ce n-am încerca...? De ce n-am reuşi...? Pentru că suntem cârcotaşi? Pentru că scobim cu înverşunare după paiul din ochiul celuilalt...? Cum aţi organiza voi ediţia viitoare a unui Festival al Usturoiului...?

S-a încheiat prima ediţie a unui festival care şi-a propus, între altele, să încurajeze turismul local, exploatând o idee care în Occident produce milioane de dolari anual. Bistriţenii, oameni deştepţi din fire, n-au reuşit până acum să “fure” tot ce se putea din mitul lui Dracula şi să-l stoarcă de sens în aşa fel încât această regiune plină de potenţial să se şi bucure de pe urma lui.

S-a făcut primul pas în acest sens, ieri şi alaltăieri, pe platoul din apropierea Hotelului Castel Dracula... Care ar fi următorul pas...? Cum aţi construi voi un festival al usturoiului...? Ce aţi adăuga, la ce aţi renunţa, ce ar merita îmbunătăţit...?

Lăsând la o parte comentariile răutăcioase şi încercând (deşi, evident, este foarte foarte greu) să priviţi partea luminoasă a lunii şi a proiectului propus – cum aţi vrea voi să arate un festival al usturoiului în Bistriţa-Năsăud...?

2666 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro