Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  66 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rondul de dimineaţă: Mesaj “usturător” din partea Ministerului Apărării Naţionale. În atenția jucătorilor de ‪‎PokemonGo‬!

06/08/2016 09:09:41 Ioana BRADEA  
“Pentru evitarea situațiilor neplăcute care pot apărea în căutarea de Pokemoni, vă atenționăm că, în această perioadă, se vor executa trageri de luptă în poligonul de la Cincu!” au postat pe pagina lor de facebook cei de la MApN. “Să nu trageţi în pokemoni!" a fost una dintre rugăminţile adresate militarilor implicaţi în exerciţiu...

În atenția jucătorilor de PokemonGo! Pentru evitarea situațiilor neplăcute care pot apărea în căutarea de Pokemoni, vă atenționăm că, în această perioadă, se vor executa trageri de luptă în poligonul de la Cincu, județul Brașov. Vă dorim o zi productivă!

Spre surpriza şi amuzamentul general – cam aşa au ales cei de la Ministerul Apărării Naţionale să anunţe că în poligonul de la Cincu (judeţul Braşov) militarii români, alături de colegii și camarazii lor de arme din alte patru țări membre NATO și cinci partenere, s-au instruit în cadrul celui mai mare exercițiu găzduit de România după Summit-ul de la Varșovia – exerciţiul multinaţional SABER GUARDIAN-16, planificat de Statul Major al Forţelor Terestre şi condus de un comandament constituit din militari aparţinând Diviziei Multinaţionale de Sud-Est, Diviziei 4 Infanterie „Gemina” şi Unităţii de Integrare a Forţelor NATO.

Cel care a făcut postarea pe pagina de facebook a MApN nu a uitat să precizeze că se găsesc mai multe informaţii despre acest exerciţiu chiar AICI iar în mai puţin de două zile buclucaşul anunţ a adunat aproape 2500 de distribuiri, mii de like-uri şi aproape 150 de comentarii.

Mi-aţi înseninat ziua! Plăcut surprinsă că MApN are simţul umorului şi îl poate pune în practică. O postare de nota 10 :)))” scrie una dintre cititoarele paginii, zâmbind cu gura până la urechi – în timp ce altă persoană – mai sobră din fire – remarcă faptul că armata a rămas “cam singurul serviciu de stat care îşi mai face datoria cât de cât corespunzător şi responsabil. În rest, pleavă şi praf în ochi!!!”

Nu lipsesc nici comentatorii care “intră în joc” şi lansează rugăminţi disperate de genul “Să nu trageţi în pokemoni!”, care recunosc că “tocmai acolo vroiam să caut pokemoni! Dar acum, după ce am citit mesajul m-am răzgândit” sau oferă sfaturi căutătorilor prea absorbiţi de pokemoni: “Dacă, în timp ce te străduieşti din răsputeri să prinzi un pokemon - surprinzi, cu coada ochiului şi o rachetă rpg zburând prin aer - nu încerca s-o capturezi! Fugi!

Dincolo de glumele şi zâmbetele generate de această postare – nu putem decât să constatăm cu uimire că alte case mai mari îşi permit să anunţe lucruri serioase folosindu-şi din plin umorul şi demonstrând că sunt perfect racordate la realitatea socială contemporană – în timp ce unele instituţii din Bistriţa au nevoie de ore (uneori chiar zile) întregi pentru a comunica câteva detalii în plus. Iar de simţul umorului nici nu poate fi vorba: pare complet străin, cu totul nepotrivit şi inutil când vine vorba de importanţa situaţiei...

4940 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro