Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rondul de dimineață: Cumpărăm păr...! Dar asta nu înseamnă să ne deranjați când aveți voi chef...!

13/12/2014 10:19:32 Ioana BRADEA  
Din când în când, mai rar sau mai des, după cum o cer interesele partidului – panourile din Bistrița se lasă duios acoperite de afișe albe cu litere roșii – nici prea aprinse, nici prea întunecate – care anunță solemn: „CUMPĂRĂM PĂR”. Mai scump ca la alții natural de la 30 de cm cărunt vopsit de la 45 cm (Plata conform lungimii și tarifelor)...!

Afișele în care suntem informați că se cumpără păr apar periodic pe panourile din Bistrița, semn că undeva, într-un colțișor al acestui oraș cineva are cu adevărat nevoie de păr care se deteriorează, se pierde sau pur și simplu se termină.

De regulă, asemenea afișe sunt lipite cu aproximativ trei săptămâni înainte de data cu pricina (în cazul de față 16 decembrie, ora 09.00–15.00) pentru ca oamenii să aibă timp să se pregătească așa cum se cuvine dar și să mediteze la detaliile și avantajele afacerii, pe alocuri neclare – cel mai probabil pentru că din peisaj lipsesc virgulele: Mai scump ca la alții natural de la 30 de cm cărunt vopsit de la 45 cm (Plata conform lungimii și tarifelor)...

Cei interesați sunt sfătuiți să respecte cu strictețe ziua și orele precizate în anunț - dar printre rânduri, este limpede că bistrițenii nu sunt deloc punctuali și nu reușesc să-și vândă părul doar între orele recomandate pe afiș.

Pentru că ultima replică de pe foaia mare de hârtie – ultima replică iese mereu (inevitabil) în evidență – ca un stigăt disperat. Sau poate exasperat:

În alte zile rugăm nu deranjați...!

3276 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro