Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rondul de dimineaţă: Au înfruntat prejudecăţile unei lumi pentru a fi prieteni pe vecie...!

24/10/2013 09:00:43 Ioana BRADEA  
Fantastic! În curtea unui bistriţean au fost surprinse imagini incredibile care demonstrează că prietenia şi iubirea sunt capabile încă să înfrunte prejudecăţile crude legate de educaţie, religie, statut social şi zodie...! Chiar dacă însuşi Confucius ne sfătuieşte să ne alegem prieteni doar dintre cei care ne sunt egali...!

S-a întâmplat chiar în oraşul nostru, în curtea unui bistriţean, în care o privire vigilentă a surprins imagini spectaculoase care vorbesc de la sine despre iubirea şi prietenia fără limite.

Spre stupoarea tuturor, două fiinţe complet diferite din punct de vedere al statutului social, al educaţiei sau religiei pe care o împărtăşesc atunci când apucă – zăceau înlănţuite într-o îmbrăţişare dincolo de cuvinte.

Minute întregi, cei doi s-au giugiulit, s-au jucat copilăreşte, s-au sărutat, s-au lins, s-au mângâiat şi s-au muşcat în joacă fără să se zgârie – doar pentru a întreţine (cel mai probabil) o prietenie care se anunţă indestructibilă.

Bistriţeanul în curtea căruia s-au petrecut toate acestea a confirmat: într-adevăr, o ţin tot într-o dragoste şi-o joacă de multă vreme...! Sunt inseparabili şi ne oferă în fiecare zi o lecţie de viaţă greu de aplicat printre noi, oamenii de rasă...!

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro