Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  29 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rezultatul alegerilor a fost contestat în 10 circumscripții din județ

08/06/2016 09:02:41 Raluca NECHITI  
Nu numai PNL a contestat rezultatele alegerilor, solicitând anularea sau renumărarea voturilor, ci și reprezentanții UNPR și UDMR. În total, în 10 unități administrativ teritoriale din Bistrița-Năsăud, din cele 62 existente, PNL, UNPR și UDMR au contestat rezultatele alegerilor.

Până la expirarea termenului la care formațiunile politice au putut depune contestații referitoare la rezultatul alegerilor, la Biroul Electoral Județean au fost depuse un număr de zece contestații, din partea a trei formațiuni politice. 

Este vorba PNL, UNPR și UDMR care au contestat rezultatele obținute la alegeri în 10 unități administrativ teritoriale, în opt comune și în două orașe, nemulțumiți de modul în care s-a făcut numărătoarea voturilor, cele trei formațiuni politice solicitând anularea alegerilor sau renumărarea voturilor în aceste circumscripții.

Contestațiile vor fi analizate de Birourile Electorale de Circumscripție Locală din localitățile pentru care s-au făcut aceste contestații.

PNL a cerut anularea alegerilor în comuna Telciu și renumărarea voturilor în alte două unităţi administrativ teritoriale - în Șieu Odorhei și în orașul Sîngeorz-Băi, reprezentanții Partidului Național Liberal susținând că la Telciu după încheierea votului, într-o secție de vot, s-au numărat voturile, s-a întocmit procesul verbal și toate acestea au fost aduse la circumscripția electorală din Telciu, iar cei de acolo s-au autosesizat și au anunțat că vor renumăra voturile, deși nu aveau niciun motiv întemeiat.

În urma renumărătorii ar fi existat o diferență de 20 de voturi și astfel PNL a pierdut un consilier local în această comună.

O altă sesizare a fost depusă de PNL în cazul circumscripțiilor de la Sîngeorz-Băi și din Șieu Odorhei, unde procesele verbale nu ar avea semnătura președintelui secției de votare sau vicepreședintelui sau nu erau ștampilate.

Nemulțumiți de rezultatul alegerilor au fost și cei de la UNPR care au depus cinci sesizări în care cereau renumărarea voturilor în comunele Dumitra, Mărișelu, Șieu Măgheruș, Tiha Bârgăului și în orașul Năsăud, dar și cei de la UDMR care au cerut renumărarea voturilor în comunele Lechința și Șintereag.

2814 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro