Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  48 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Revine GLORIA în Bistrița-Năsăud?! Consilierii județeni vor echipă de fotbal

28/02/2018 16:43:18 Ana ȘTEFĂNEL  
Consilierii județeni și-au dat astăzi acordul de principiu pentru înființarea unui club sportiv care să poarte numele „Gloria 2018” Bistrița-Năsăud. Proiectul de hotărâre are ca scop reînvierea fotbalului bistrițean, dar și dezvoltarea sportului în general în județ.

„Gloria 2018” se va numi noul club sportiv al județului Bistrița-Năsăud, dacă planurile Consiliului Județean se vor materializa. Astăzi, consilierii județeni au votat favorabil un proiect de hotărâre prin intermediul căruia și-au dat acordul de principiu pentru înființarea acestui club sportiv.

„Doamna consilier județean Monica Săsărman mi-a cerut încă de la început, de acum trei ani de zile, să ne desprindem de clubul departamental al Ministerului Tineretului și Sportului și să analizăm posibilitatea înființării unei societăți, a unei asociații sau o altă variantă decât cea care funcționează acum. I-am rugat pe colegii mei din aparatul de specialitate să facă o analiză ca să pot veni în fața dumneavoastră cu o propunere concretă. În urma analizei, am trimis solicitarea colegilor mei de a purta o discuție cu un club cu tradiție care poate să ne fie model. Am ales CSM București, clubul Primăriei Generale a capitalei, club care face performanță la cel mai înalt nivel. (...) Colegii mei vor începe să facă demersurile necesare pentru constituirea acestui club și vom ajunge la un moment dat, sper ca într-un termen rezonabil, cu propunerea de a înființa un club sportiv de drept public”, a explicat în cadrul ședinței ordinare de astăzi, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

De asemenea, acesta a spus că nu insistă neapărat pe această idee, iar dacă vor apărea variante mai bune, este deschis: „Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca instituția din care facem parte să sprijine activitatea sportivă, deocamdată cu această echipă”

Clubul Sportiv „Gloria 2018” Bistrița-Năsăud va fi persoană juridică de drept public, instituție publică de interes județean, în subordinea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, finanțată din venituri proprii și subvenții acordate de la bugetul local. Conform proiectului de hotărâre adoptat astăzi, „scopul clubului sportiv va fi organizarea și administrarea de activități sportive pentru comunitate, inclusiv a activităților de performanță, selecție, pregătire și participare la competiții interne și internaționale”.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu 29 de voturi „pentru”.

Foto arhivă

 

3523 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro