Cei care aleg să îşi petreacă noaptea dintre ani la restaurantul Hotelului Codrişor vor avea parte de un revelion de neuitat. Meniul ales de organizatori va satisface poftele celor mai pretenţioşi gurmanzi, băuturile fine vor încânta iubitorii de vin, whisky ori coniac iar muzica nu va lăsa petrecăreţii să stea nicio clipă jos.
Angajaţii Hotelului Codişor sunt în febra pregătirilor pentru revelionul 2013! Bucătarii au gândit cele mai apetisante şi delicioase preparate culinare.
Tartine cu icre, ciuperci fantezie ori ruladă picantă sunt doar câteva dintre bunătăţile care îi aşteaptă pe oaspeţi la gustarea rece iar pentru gustarea caldă bucătarii se laudă că pregătesc cel mai bun somon cu orez şi sos de lămâie.
La felul principal pe mesele petrecăreţilor va fi adusă o ruladă din piept de curcan umplut iar ca şi garnitură vor fi pregătiţi cartofi asteca.
Desertul ales este unul cu totul deosebit, fondue de ciocolată, fructe iar lovitura de graţie va fi dată de un tort divin cu gust de ciocolată.
Cum petrecerea nu poate decurge bine dacă nu este stropită şi cu puţin alcool organizatori au decis să ofere oaspeţilor băuturile cele mai fine. Whisky J&B, Coniac Jidvei, Gin Wembley, Vodka Finlandia sau Irish Cream Carolans sunt doar câteva dintre băuturile pe care petrecăreţii le vor putea servi. Nu vor lipsi însă nici sucurile naturale dar şi cele acidulate, cafeaua ori apa minerală şi cea plată.
Atmosfera va fi întreţinută de un DJ care va avea grijă ca toată lumea să danseze şi să se distreze pe măsura evenimentului.
Distracţia va fi completată de o tombolă la care participanţii vor câştiga premii surpriză.
Pentru rezervări şi informaţii cei interesaţi pot merge direct la Hotelul Codrişor de pe strada Codrişor numărul 28 ori pot suna la numerele de telefon 0263 – 233 814 sau 0263 – 233 978.
SURSA FOTO: Facebook