Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  156 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Răzvan Martin: Am ales să primesc banii de la primărie fiindcă am considerat că aşa este cel mai bine

11/09/2012 12:44:21 Andreea LEDER  
Halterofilul bistriţean, Răzvan Martin, cel care a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, a declarat pentru Bistriţeanul.ro că a luat decizia de a primii banii de la primăria Bistriţa, în locul apartamentului, fiindcă aşa a considerat că este mai bine. Municipalitatea va trebui să-i dea suma de 100.000 de lei.

Răzvan Martin a intrat în istoria sportului bistriţean prin faptul că a reuşit să aducă, la noi în oraş, prima medalie de bronz obţinută la Jocurile Olimpice. La competiţia din acest an de la Jocurile Olimpice de la Londra, Răzvan a reuşit să ridice 177 de kilograme din prima încercare şi 180 de a doua, dar a ratat a treia ridicare, cucerind medalia de bronz la categoria 69 de kilograme.

Aşa cum este şi normal, după muncă şi răsplată! Răzvan Martin trebuie să primească 42.000 de euro de la federaţie pentru medalia obţinută, plus jumătate din această sumă de la Clubul Municipal Bistriţa, club la care sportivul este înscris. Pe plan judeţean, respectiv local, reprezentanţii Consiliul Judeţean spuneau că o să-i ofere suma de 5000 de euro, iar un premiu urmează să primească şi din partea Primăriei Bistriţa. Doar că aici lucrurile s-au cam precipitat!

Consilierii locali spuneau: ba că îi dau sportivului bistriţean suma de 100.000 de lei, ba că îi oferă un apartament pe Aleea Fântânele din municipiu, apartament care îi era dat în custodie pe o perioadă de 50 de ani. Într-un final, l-au lăsat pe halterofil să aleagă ce işi doreşte, iar acesta a ales banii.

Într-un scurt interviu dat pentru Bistriţeanul.ro, Răzvan Martin a declarat că: „am ales să primesc banii de la primărie fiindcă aşa am considerat eu că este mai bine”.

Proiectul în ceea ce priveşte alocarea sumei de bani de către Primăria Bistriţa va trebui aprobat de către consilierii locali. Conform reprezentanţilor primăriei, însă nu s-a decis dacă în această săptămână va avea loc o şedinţă extraordinară de consiliu local prin care să îi fie alocată suma de bani sau dacă proiectul va fi discutat săptămâna viitoare în şedinţa lunară.

Răzvan a primit un apartament în Bucureşti, în valoare de 120.000 de euro, din partea fostului acţionar dinamovist, Florian Walter, însă deocamdată nu este decis dacă se va muta sau nu în capitală. „Nu am luat încă în calcul varianta de a mă muta sau nu în Bucureşti. Deocamdată sunt în concediu şi nu am luat în calcul nicio variantă”.

Aşa cum a zis, Răzvan a început să urmeze cursurile unei şcoli de şoferii fiindcă a primit şi un autoturism nou-nouţ, în valoarea de 15.000 de euro, la volanul căruia nu se poate urca momentan fiindcă nu deţine permis de conducere.

Halterofilul este născut în Cluj, însă de la vârsta de trei ani s-a mutat în Bistriţa. Viaţa lui nu a fost una roz, fiindcă la vârsta de trei ani şi-a pierdut tatăl şi a fost abandonat de mamă câţiva ani mai târziu. A îmbrăţisat pasiunea pentru haltere încă de mic, iar la vârsta de opt ani deja practica acest sport.

Răzvan are 21 de ani, este căsătorit şi are o fetiţă de doar un anişor.

 


 

3288 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro