Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Răzvan Burleanu, în campanie electorală la Bistrița: Despre reînvierea fotbalului bistrițean, prea puțin

16/03/2018 15:12:31 Ana ȘTEFĂNEL  
Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, s-a aflat ieri la Bistrița, unde s-a întâlnit cu liderii fotbalului local. Jurnaliștii l-au întrebat despre proiectele sale legate de reînvierea fotbalului bistrițean, însă președintele a preferat să comenteze despre trecut, decât să vorbească despre proiectele viitoare - în caz că există.

În urmă cu patru ani, Bistrița avea echipă de fotbal care juca în Divizia B. După preluarea mandatului de președinte al FRF de către Burleanu, multe echipe de tradiție din fotbalul românesc au dispărut, iar printre acestea și Gloria Bistrița. 

«M-am obișnuit să fiu vinovat pentru orice», a spus ironic Răzvan Burleanu. Cât despre strategiile de salvare a echipelor de fotbal, prea puțin a vorbit Burleanu, preferând să intre în polemică cu jurnalistul care i-a pus întrebări incomode.

«De ce credeți că au dispărut echipe de tradiție din fotbalul românesc? (...) Federația Română de Fotbal cu ce să fie vinovată? Atunci când se desființează o echipă de fotbal președintele federației este vinovat? (...) Credeți că ați avut cei mai buni manageri care au condus acest club? Uitați așa repede cooperativa? Vreți să ne întoarcem? Pot eu să aleg cine să conducă un club de fotbal din România? Îmi dați această prerogativă? (...) Când a fost nevoie să intervenim și să luăm decizii de intervenție... Ce era să fac? Să devin președintele echipei de aici? (...) Peste tot veți regăsi această problemă. Recomandarea mea e una foarte simplă: ca și comunitate, să aveți posibiltatea să vă desemnați în conducerea acestui club oameni care sunt validați de piață, oameni care sunt pregătiți. Deci FRF a pus pe picoare acum doi ani și jumătate pentru prima dată în istoria fotbalului roânesc primele cursuri de management sportiv. Credeți că am avut pe cineva care să fi fost interesat? Au fost oameni din țară care au luat parte în aceste programe», au fost declarațiile vagi ale președintelui FRF. 

Acesta nu a vorbit despre proiecte clare, semn că vizita sa a fost doar una prin care să mai obțină niște voturi și susținere și din Bistrița. Acest lucru s-a și întâmplat și a obținut validare din partea bistrițenilor.

2864 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro