Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  14 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Radu Moldovan: Până în 2020, 98% din populația județului va fi conectată la rețele de apă și 78% la rețele de canalizare

16/05/2016 12:02:32  
În zilele noastre este firesc ca toți oamenii să aibă acces la apă curentă în propriile gospodării. Știu cât de greu le este oamenilor, mai ales celor în vârstă, să scoată apă din fântână și să o care cu gălețile până în casă.

Tocmai de aceea, încă de la începutul mandatului, mi-am propus să fac tot ce este nevoie pentru a atrage investiții în dezvoltarea și modernizarea rețelelor de distribuție și aducțiune a apei pentru ca viața cât mai multor oameni din județul nostru să fie mai ușoară!

Și am reușit ce ne-am propus până acum!

În ultimii 4 ani, s-au investit 103 milioane de euro pentru ca oamenii să aibă acces la apă curentă la ei în casă. S-au realizat 238,7 km rețele de distribuție și aducțiune a apei, 97 km rețele de canalizare, 8 stații de tratare a apei și a apelor uzate și s-au realizat 10.573 branșamente la rețelele de apă și canalizare, de care beneficiază peste 30.000 de persoane.

Localitățile în care am realizat investiții până în acest moment sunt: Bistrița,  Năsăud, Beclean, Coldău, Cormaia, Braniștea, Măluț, Budacu de Jos, Căianu Mic, Căianu Mare, Orheiu Bistriței, Pietriș, Satu Nou, Chiuza, Piatra, Săsarm, Feldru, Nimigea de Jos, Nimigea de Sus, Mocod, Mititei, Florești, Tăure, Mogoșeni, Șieu-Sfântu, Șirioara, Agrișu de Jos, Agrișu de Sus, Maieru, Rodna, Șanț, Valea Mare, Salva, Crainimăt, Sărățel, Bața, Reteag, Uriu, Cristeștii Ciceului, Ilișua, Șintereag, Cociu.

Vă am pe toți în vedere, știm ce avem de făcut și vom continua munca!

Ținta noastră este ca până în 2020, 98% din populația județului să fie conectată la rețele de apă și 78% la rețele de canalizare. 

Oamenii, chiar dacă trăiesc la sate, au tot dreptul la condiții ca cele de la oraș. Vom face tot ce este nevoie, pentru ca oamenii din județul nostru, să  ducă o viață mai bună, mai ușoară!

Am demonstrat că se poate. Împreună dezvoltăm județul Bistrița-Năsăud!

AICI puteți să vizualizați  întregul raport al proiectelor în diverse domenii: infrastructură de drumuri, apă și canalizare, sport, cultură, siguranță, proiecte pentru tineri și proiecte pentru copii. Proiecte concrete, realizate pentru dumneavoastră, pentru noi toți cei care trăim aici. Invesiții implementate pentru a avea un județ dezvoltat, un loc al traiului bun, unde să primim cu ospitalitatea binecunoscută, musafirii și unde să-și dorească să se întoarcă toți ai noștri plecați în străinătate.

(PE)

PSD BN; Agenția 215 SRL; Cod Unic de identificare atribuit de AEP 21160002

6365 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro