Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  26 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015PROTEST în fața Primăriei, mâine seară la Bistrița: „Așa nu se mai poate! Altele sunt prioritățile comunității!”

10/02/2018 13:49:49 Ioana BRADEA  
Toți bistrițenii nemulțumiți de modul în care sunt folosiți banii în oraș sunt invitați duminică, 11 februarie la ora 18, în Piața Centrală, în fața Primăriei. „Bistrițenii s-au săturat să vadă că din taxele și impozitele pe care le plătesc se alege praful. Bistrițenii sunt revoltați de modul în care primăria cheltuiește banii colectați...!”

Bistrițenii s-au săturat să vadă că din taxele și impozitele pe care le plătesc se alege praful. Bistrițenii sunt revoltați de modul în care primăria cheltuiește banii colectați...! Așa nu se mai poate! Altele sunt prioritățile comunității!”, scriu bistrițenii care vor să organizeze mâine seară un protest în fața Primăriei.

Ei au creat și un eveniment pe Facebook, pentru a-i invita pe toți cei nemulțumiți să li se alăture.

Oamenii sunt nemulțumiți de salariile nesimțite („aproape o treime din bugetul local se cheltuiește pe salarii”), de proiectele megalomanice fără utilitate publică („dintre care cel mai elocvent este pârtia de schi Struțo-Cocoșul”), de lucrările de proastă calitate decontate din bugetul local, care trebuie refăcute an de an sau activitățile pseudo-culturale care înghit sume uriașe.

Bistrițenii au nevoie de străzi asfaltate, fără gropi; utilități urbane pe toate străzile din Bistrița și cartierele aparținătoare (apă, canalizare, electricitate, gaze naturale), piața agroalimentară Decebal modernă, aer curat, locuri de joacă pentru copii, parcări, piste de biciclete.

Bistrițenii cer răspicat Primarului și Consiliului Local amânarea dezbaterii bugetului local și refacerea lui ținând cont de următoarele doleanțe:

  • Salariile plătite de la bugetul local, inclusiv instituțiile finanțate din bugetul local, să nu depășească 20% din total cheltuieli (organigrama să fie de urgență ajustată) 
  • Începerea modernizării Pieței Decebal anul acesta, nu amânarea la calendele grecești; 
  • Dublarea sumelor prevăzute pentru modernizarea străzilor; 
  • Renunțarea la proiectele megalomanice cuprinse în proiectul de buget (Aquapark, Alpine coaster, Centru intermodal, Pasarelă supraterană peste Bd. Independenței, Poarta Lemnelor); 
  • Modificarea traseului „Liniei verzi” pe str. Gării – Bd. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului...”

Protestatarii se vor întâlni mâine seară, duminică, 11 februarie, de la ora 18:00, în fața Primăriei, specificând că protestul este anunțat și autorizat conform procedurilor necesare în asemenea cazuri.

Foto @ Arhivă

5226 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro