Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  44 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Primarul nostru s-a îndrăgostit! De cine? De ciiine?!?

09/03/2016 08:45:16 BISTRIȚEL  
Nici n-a intrat bine pe poarta primăriei, nici n-au apucat doamnele şi domnişoarele din Bistriţa să-şi soarbă cafeaua cu bârfe cu tot – adică la 8.53 trecute fix – că primarul Ovidiu Creţu s-a şi repezit la pagina de Facebook să anunţe în gura mare că se simte îndrăgostit…! „De ciiine, de ciiine?” „De mine, evident!”

Şi ca tot omul îndrăgostit, primarul Ovidiu Creţu a căutat şi a găsit repede pe net, pe un site specializat de felicitări aflate la îndemână în orice situaţie, orice context, un mesaj emoţionant de 8 Martie. Că doar nu era să scotocească prea mult după câteva cuvinte simple, venite din suflet de primar curat şi cinstit!

A apelat la specialişti şi, găsind el o poză impresionistă sau lacrimogenă care ilustrează două mâini goale de bărbat care oferă trei trandafiri (ţţţ, ţţţ, nici de 8 martie nu scăpăm de simbolurile siglelor politice mai vechi sau mai noi) şi alte două mâini goale de tânără domnişoară sau doamnă care primeşte cu drag aceste flori – repede le-a trântit pe facebook pentru toate prietenele din lista virtuală, dar nu numai!

Ca o cireaşă pe un tort (imaginar), primarul Ovidiu Creţu nu a uitat să completeze câmpul corespunzător stării sentimentale adecvat unei dimineţi de 8 Martie. Iar acolo s-a gândit dumnealui că cel mai bine e să scrie că e îndrăgostit!

„De ciiine, de ciiine?” au întrebat curioase admiratoarele anonime care vegheau din umbră.

„De mine, evident! Că doar nu v-aţi imaginat cine ştie ce altă porcărie!” ar fi putut să sune răspunsul spontan şi la obiect.

Dar nu a sunat, căci în definitiv, nici nu contează prea mult de cine este îndrăgostit primarul Ovidiu Creţu. Important este că pur şi simplu e îndrăgostit!

Numai la împărtăşitul iubirii stă mai prost, căci din miile de doamne şi domnişoare care trăiesc prin Bistriţa, numai vreo 380 i-au desenat înapoi o inimioară (în semn de like) şi vreo 50 au găsit de cuviinţă să şi răspundă cu un „mulţumesc!”

4400 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro