Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Primarul din Sângeorz-Băi va duce oamenii la vot cu Loganul primăriei. Radu Moldovan îl felicită!

26/07/2012 11:11:16 Andreea LEDER  
Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Roland Venig, a picat în plasa unui sondaj făcut de reporterii „sub acoperire” de la gândul.info şi a declarat că va pune la dispoziţie autoturisme care să ducă oamenii duminică la vot, chiar şi maşina primăriei. Radu Moldovan, preşedintele PSD BN, l-a felicitat pentru iniţiativa pe care o are.

Reporterii de la gândul.info au realizat zilele trecute un sondaj „sub acoperire”. Ei au anunţat că sunt din cadrul Partidului Social Democrat şi că i-au întreabat pe primarii din ţară cum se pregătesc de referendum ca să ducă cât mai multă lume la vot. Astfel că, au fost contactaţi telefonic 14 primari USL de la care s-a aflat “ce tactică vor folosi în scopul de a obţine cât mai multe voturi pentru a valida referendumul şi pentru a-l demite pe preşedintele Traian Băsescu” scrie gândul.info. Printre cei interogaţi s-a numărat şi primarul oraşului Sângeorz-Băi, Ronald Venig, care a declarat că va pune la dispoziţie mai multe maşini care să-i ducă pe oameni la secţiile de votare în ziua referendumului.

„Primarul Roland Venig, edilul oraşului Sângeorz-Băi (Bistriţa-Năsăud), a răspuns presupusului raportor PSD în timp ce era în şedinţă cu membrii Biroului Electoral şi cu reprezentanţii MAI. Reprezentantul USL a raportat că a organizat oameni care să se ocupe de transport pe secţiile de votare. "Mergem seara la oameni, în jurul orei 22. Vedem cine, cum sunt, ce feţe au. În funcţie de cum se prezintă mergem noi după ei. Nu vrem să facem vâlvă. Ideea este să ducem cât mai mulţi. Facem exact cum ne-a învăţat Dragnea. Suntem echilibraţi cu maşini pe secţiile de votare. Avem cam cinci autoturisme ale membrilor de partid. Dacă nu ne ajung, ducem şi cu Loganul de la primarie. E un Logan bun, cu opt locuri. Noi vrem să ducem cât mai multă lume, nu neapărat cum să voteze" a declarat primarul Roland Venig reporterilor de la gândul.info.

Aceasta iniţiativă a primarului, l-a bucurat nespus pe preşedintele organizaţiei Bistriţa-Năsăud a Partidului Social Democrat, Radu Moldovan, care a declarat că i se pare normal să fie sprijiniţi localnicii care nu au cu ce să se deplaseze la secţiile de vot. „E deja o practică cunoscută de a sprijinii oamenii din diferite zone, oamenii care sunt mai în vârstă, şi care se deplasează mai greu, să-şi exercite dreptul la vot. Nu cred că este o descoperire acest lucru... că primarul din Sângeorz-Băi o să-i ducă cu maşina pe oameni la vot. Lucru acesta îl practică absolut toată lumea, şi atâta timp cât omul nu este plătit să voteze într-un fel sau altul, când omul este plătit să nu să se prezinte, spre exemplu, la vot, nu văd încălcarea nici unei legi. Ronald Venig este unul dintre oamenii implicaţi în acest referendum şi îl felicit. Se mobilizează şi îi sprijină pe oameni să-şi exercite dreptul de a vota”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă sustinuţă astăzi la Bistriţa, preşedintele PSD BN, Radu Moldovan.

Mai mult de atât, Radu Moldovan a făcut apel către toţi primari, indiferent de culoarea politică, să ajute cetăţenii care vor să meargă la vot şi care nu au cu ce să se deplaseze.

3334 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro