Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  77 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primarul Alexandru Nășcan arată că se poate: în curând toată Rodna va fi asfaltată!

24/06/2014 11:08:37 Iulia STUPINEAN  
Până anul viitor, toată comuna Rodna va fi asfaltată, ultimele lucrări la drumuri fiind derulate în această perioadă! Investițiile în infrastructura stradală au fost susținute treptat din bani de la bugetul local, anul acesta fiind alocați 750.000 lei.

Administrația locală a comunei Rodna demarează vara aceasta o serie de lucrări de infrastructură, susținute din fonduri de la bugetul propriu. Potrivit primarului Aleaxandru Nășacan, în prezent se lucrează la proiectarea privind asfaltarea drumurilor comunale pe o porțiune de aproximativ 1 km, lucrările urmând să înceapă pe data de 15 iulie.

„Anul acesta am alocat pentru asflatarea străzilor comunale, 750.000 de lei, bani de la bugetul local al comunei Rodna. Lucrările vor fi gata până la sfârșitul lui august, urmând ca anul viitor să mai asfalăm și ultimii 2.000 de metri liniari de drum care au mai rămas. Astfel, toată comuna Rodna va fi asfaltată, lucru extrem de important”, spune primarul comunei Rodna, Alexandru Nășcan.

Tot în această vară continuă și lurările de modernizare a Școlii Generale din Rodna, prin schimbarea acoperișului, amenajarea curții interioare și realizarea de parcări în fața unității de învățământ. Pentru aceste lurări, Consiliul Local Rodna a alocat conducerii școlii (care este coordonator secundar de credite), o sumă de 319.000 de lei, investiția urmând să fie gata până în toamnă.

De asemenea, în luna iulie vor începe și lucrările de dotare a Căminului Cultural cu instalații de sonorizare și lumini, precum și achiziționarea a 12 costume populare pentru ansamblul din localitate. Investiția în valoare de 30.000 de euro este de altfel și prima derulată printr-un proiect finanțat pe Grupul de Acțiune Locală (GAL) Leader Bistrița-Năsăud.

4387 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro