Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  29 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Bistrița mai face o încercare cu achiziția terenului de pe Bistricioarei

07/03/2017 18:27:52 Raluca NECHITI  
Terenul de 1156 de metri pătrați, pe care Primăria Bistrița se chinuie de vreo trei ani să îl cumpere, revine și în acest an pe agenda municipalității care încearcă, din nou, să ajungă la o înțelegere cu proprietarul terenului, dar și cu comisia de evaluare care anul trecut nu a vrut să îi plătească acestuia suma stabilită de evaluator.

1.300.000 de lei sunt alocați și în acest an de municipalitate pentru achiziția terenului de pe strada Bistricioarei, din spatele punctului termic, unde Primăria Bistrița vrea să amenajeze o parcare supraterană care ar rezolva problema parcărilor din zona Palatului Administrativ, una dintre cele mai aglomerate zone din oraș.

Pe lângă banii destinați achiziționării terenului, Primăria Bistrița a prevăzut și o sumă de 100 de mii de lei pentru realizarea studiilor și a documentației necesare acestei parcări.

Încă din 2011, Primăria Bistrița încearcă să achiziționeze terenul, în ultimii trei ani a alocat bani și a purtat negocieri intense cu proprietarul suprafeței respective, însă s-a „lovit” de teama comisiei de evaluare care a solicitat o expertiză a unui evaluator independent care să stabilească prețurile terenului din zonă.

Evaluatorul cu pricina a stabilit că un ar de teren ar ajunge în zona cu pricina la 22.600 de euro.

Pentru că li s-a părut o sumă cam prea mare, cei din comisia de negociere a municipalității nu au vrut cu niciun chip să dea mai mult de 20.000 € pe un ar de teren, sumă cu care proprietarul nu a fost de acord.

În zadar a încercat primarul Ovidiu Crețu să ceară comisiei de negociere să respecte suma indicată de evaluator, sumă pe care de altfel proprietarul terenului a acceptat să o primească, până la această oră lucrurile nu s-au deblocat.

Totuși, municipalitatea este optimistă și a alocat și în acest an suma necesară achiziției terenului respectiv, adică echivalentul a 290.000 de euro.

5911 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro