Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politica, o curva ordinara, fara calificare si serviciu

17/01/2012 09:58:01 Adrian LINCA  
Nu mai cred in politica, in politicieni. Vreau oameni care se pricep la ceva, calificati in ceea ce fac, nu fomisti care isi cauta variante de realizare, de capatuire, de imbogatire prin politica.

Luati pe rand politicienii locali si incercati sa va imaginati ce ar fi fost ei in afara politicii. Faceti acest exercitiu doar in plan local, ca-i mai simplu si mai aproape de noi.

Hai sa inchidem ochii si sa ne gandim ce viata ar fi avut majoritatea oamenilor care fac politica in judetul nostru si daca ar fi sarit mai sus de piciorul broastei in domeniile lor.

Nu le dau numele, fiindca mi-e jena de ei. Ii cunosc pe majoritatea si ii stiti si voi pe cei care se dau pedelisti, pesedisti sau liberali in judetul nostru. Ii cunoasteti la fel de bine ca si mine si nu trebuie sa va spun eu ca cei mai multi au intrat in politica doar ca sa se capatuiasca. Altfel, multi ar fi fost muritori de foame.

Majoritatea nu se pricep la nimic in mod concret. Sunt campioni doar la smenuri, la invarteli, la parvenire. Au calificari doar pe hartie, scoli facute doar pentru cv. Cica vor sa ne conduca, sa faca ordine in tara, dar majoritatea nu au reusit sa-si faca ordine nici in propria viata, in propria firma sau la serviciul pe care l-au avut.  Daca l-au avut vreodata, multi fiind imaculati in cartea de munca. N-au condus cu succes nici macar o echipa de copii la un concurs intre gradinite, n-au creat plus valoare in domeniile lor de activitate, n-au excelat la nimic.

Ei ne-au adus aici, oamenii care nu se pricep la nimic. Romania are prea multi de-astia cocotati la varf, persoane care nu se pricep sa faca bine nimic, dar pretind ca pot sa conduca o tara.

De aceea, nu mai vreau sa aud de politicieni, in 20 de ani m-am lamurit cu ei. Vreau tehnocrati, oameni care stiu sa faca ceva. Daca vorbim despre medicina, vreau sa-i vad in fata pe cei mai buni medici. Daca vorbim despre invatamant, sa iasa la inaintare profesori de top. Armata, politia, sportul, toate domeniile au oameni de valoare, care au facut ceva in domeniile lor si care nu au loc in fata de impostori si incompetenti. Vreau administratori, manageri care au avut succes in viata lor, nu oameni care vor in politica doar pentru ca sunt disperati dupa un loc de munca banos.

Basescu trebuie sa dispara, sa se ascunda, sa se bucure daca scapa fara temnita. Fara indoiala, a compromis chiar si luminita de la capatul tunelului, inspre care ne indreptam cu disperare la un moment dat.

Dar nimic bun nu ni se va intampla daca dupa el vin altii care acum joaca in aceeasi liga cu el. Si care isi vor schimba parul, nu si naravurile.

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro