Bistriţenii pasionaţi de experimente culinare inedite sunt invitaţi pe 24 martie la încă o ediţie „Diner de chez Michel”, la Livezile, într-o străveche şi foarte primitoare casă săsească aparţinând artistului Michel Vinay. Se va servi aspic de somon şi cremă de potimarron, între altele! Pe 30 martie – întâlnirea iubitorilor de cultură franceză!
Unul dintre cele mai reuşite proiecte ale Asociaţiei de Prietenie Româno-Franceză din Bistriţa – „Diner de chez Michel” revine în prim-plan cu o nouă provocare culinară pentru bistriţeni.
La Livezile se va servi, pe 24 martie, de la ora 19:00, aspic de somon, icre, spumă de sfeclă roşie, salată Tzaziki şi cremă de potimarron. În meniu sunt incluse şi bruschete cu trufe negre de iarnă, mezeluri de casă, peşte cu cremă de măcriş şi risotto cu trufe, brânzeturi, tartă de lămâie şi mousse au chocolat – la desert.
Totul va fi stropit cu vin franţuzesc şi şampanie, iar cei care vor să se delecteze cu asemenea delicatese trebuie să se grăbească. Locurile sunt limitate, iar pentru a participa la această cină primăvăratică trebuie să vă anunţaţi prezenţa pe pagina de Facebook Les Diners Chez Michel şi să achitaţi 100 de lei/persoană.
Pe 30 martie, pentru a sărbători bogata şi uimitoarea cultură şi civilizaţie franceză, cu ocazia Lunii Francofoniei, cei de la ARFA îi invită pe bistriţeni la încă un eveniment.
Este vorba despre o întâlnire neprotocolară şi amicală – cu muzică franţuzească, karaoke, tombolă şi alte surprize. Sunt invitaţi cei care iubesc tot ceea ce înseamnă Franţa şi francofonia – tineri, mai puţin tineri, membri, nemembri, foşti şi viitori membri ai ARFA. Evenimentul va avea loc în Pub Corso Cafe din Piaţa Mică Nr 33.
FOTO: Plăcinta regilor a fost servită şi la Bistriţa!
FOTO/VIDEO: O experienţă culinară inedită. Poveşti, tihnă şi oameni dragi alături...
FOTO: „Cina de la Michel” – miraculoasa lume paralelă, atât de sinceră și bogată sufletește...
Bistriţenii – invitaţi să se înfrupte cu delicatese franţuzeşti. Locuri limitate!