Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Plata TVA-ului la proiectele europene încurcă investițiile pe bani locali de la Maieru!

21/11/2013 13:21:19 Iulia STUPINEAN  
Plata a 800.000 de lei, echivalentul TVA-ului pentru un proiect european privind modernizarea drumului forestier de pe Valea Anieșului, blochează momentan investițiile pe bani locali de la Maieru! Situația s-ar putea repeta și anul viitor.

Administrația locală de la Maieru se confruntă cu o problemă ce poate afecta pe termen lung, continuarea unor investiții începute în comună și susținute din fonduri de la bugetul propriu. Potrivit primarului Vasile Dumitru, plata TVA-ului la un proiect cu finanțare europeană recepționat anul acesta, încurcă menținerea în grafic a lucrărilor aflate pe rol și susținute din fondurile comunei.

“Avem un buget limitat iar această situație ne împiedică să continuăm alte investiții începute  la Maieru. Am susținut din bani de la bugetul local, plata TVA - ului pentru asfaltarea drumului forestier de pe Valea Anieșului – pe Măsura 125 b, ceea ce ne-a costat 800.000 de lei. Așteptăm alocarea acestei sume de la Guvern, pentru a putea face o nouă rectificare bugetară. Din informațiile mele, până pe 15 decembrie vom avea banii în primărie. Dar nimic nu este sigur. Sper totuși ca anul viitor să se găsească o soluție, pentru că altfel vom păți la fel și cu proiectul integrat pe Măsura 322 aflat acum pe rol”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Reamintim faptul că în anul 2009, administrația locală de la Maieru a depus un proiect cu finanțare europeană pe Submăsura 125 b, privind îmbunătățirea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea silviculturii. Investiția în valoare de 1,5 milioane de euro a vizat asfaltarea a 8,7 km de drum forestier de pe Valea Anieșului. Lucrările la acest obiectiv au debutat în 2011, fiind executate de două firme în asociere: S.C. Frasinul SRL și S.C. M.I.S. Grup SRL din Anieș. Recepția lucrării a avut loc pe data de 27 august 2013.

 

Foto: Arhivă

4407 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro