Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Plângere penală împotriva viceprimarului din Chiuza pentru că i-a dus nevestei o sticlă de apă şi două sandwisch-uri

10/08/2012 14:08:39  
Scandalul referendumului capătă accente tragi-comice. „Viceprimarul comunei Chiuza, Ioan Plăian, în ziua referendumului s-a prezentat în una din secţiile de votare pentru a-i duce soţiei lui o sticlă de apă şi două sandwish-uri. Din acest motiv, a fost depusă o sesizare la poliţie, cum că ar fi influenţat votul cetaţenilor, iar acum este cercetat.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud ar fi fost depuse  zilele trecute mai multe plângeri împotriva mai multor primari din judeţ, respectiv viceprimari, care sunt acuzaţi că în ziua referendumului ar fi influenţat votul cetăţenilor sau că i-ar fi împiedicat să se prezinte la vot.

Plângere penală a fost depusă şi împotriva viceprimarului din Chiuza, Ioan Plăian, care ar fi intrat în secţia de vot pentru a duce mâncare soţiei. Cercetat penal ar fi şi primarul comunei, Grigore Bradea, însă el neagă toate acuzaţiile.

„Nu ştiu de unde a apărut aberaţia că eu aş fi cercetat penal pentru că aş fi influenţat votul cetăţenilor. Singurul incident, dacă îi putem spune aşa, care a avut loc în ziua referendumului a fost acela că viceprimarul s-a dus în una din secţiile de vot pentru a-i duce soţiei o sticlă de apă şi două sandwish-uri într-un şerveţel. De acolo s-a făcut o sesizare, iar a doua zi am fost chemat la poliţie pentru da explicaţii dacă l-am delegat eu sau nu. Normal că l-am delegat pentru că au trebuit făcute o grămadă de lucruri în ziua referendumului la secţiile de vot: de umblat cu urna mobilă, de pus steaguri s.a.”, a declarat pentru Bistriţeanul.ro, primarul comunei Chiuza, Grigore Bradea.

Plângeri penale pentru că ar fi împiedecat lumea să meargă la vot în ziua referendumului ar fi fost depuse împotriva mai multor primari şi viceprimari printre care se numără şi cei din Runcu Salvei, Anchidim Pavelea şi Vasile Pop.

Primarul din Runcu Salvei a declarat pentru Bistriţeanul.ro că „100% nu a fost depusă nicio plângere penală împotriva mea. Nu ştiu de unde au apărut aceste informaţii. Dacă eram cercetat penal eu cred că mă chemau şi pe mine la poliţie, sau la parchet, şi ştiam şi eu acest lucru”.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro