Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Pentru că ați fost darnici și buni, la Șintereag e Crăciun fericit pentru toată lumea!

23/12/2012 11:27:15  
A luptat ca o leoaică pentru a-și păstra familia unită.Ieri, efortul ei a fost răsplătit de generozitatea voastră. Ioana Beșa și-a văzut fetițele radiind de bucurie în timp ce scoteau din cutii și pungi jucăriile, dulciurile, hăinuțele și tot ceea ce ați dăruit pentru ele. Aceeași bucurie și în căsuța locuită de tinerii proveniți din casa de copii.

Jucării, bomboane, haine - câte minunății...Crăciun fericit pentru toți!

Ioana Beșa nu are bani să-și întrețină cele patru fete și băiatul așa cum ar dori orice mamă. Dar are o voință de fier și o determinare de leoaică. Atunci când statul a vrut să-i ia copiii, s-a zbătut până când a găsit ajutorul la un străin care i-a oferit o casă în care să locuiască împreună cu pruncii ei. Vezi aici povestea pe larg http://www.bistriteanul.ro/de-craciun-fii-mai-bun-mai-bine-departe-de-toti-si-in-greutati-decat-departe-de-copiii-mei-1355404589925.html

Credința în Dumnezeu a fost cea care a făcut-o să tragă nădejde că totul va fi mai bine.

Ieri, când am ajuns cu mașina în curtea casei lor, Alexandra, Ionela, Ancuța și Simina, frumos îmbrăcate și aranjate, ne-au întâmpinat pline de veselie, iar privirile lor pline de dragoste au fost ca un magnet pentru toți cei prezenți la împărțirea cadourilor.

Fiecare a luat câte un pachețel, poate chiar mai greu decât ele și l-au dus până în casă.

Mama, cu ochii înlăcrimați de bucurie, își privea „comorile” cum se veselesc ele de ceea ce au primit.

”Așa cum am mai spus, orice s-ar întâmpla, nu renunț la copiii mei. Pentru nimic în lume. Nu renunț și gata! Orice ar fi!”, ne-a reamintit din nou Ioana.

Chiar dacă băiatul nu era acasă, fiind din nou plecat în încercarea de a aduna ceva bănuți, zâmbetele, bucuria fetelor, lacrimile mamei sunt cele care ne-au făcut să ne simțim mândri că v-am putut reprezenta pe dumneavoastră, cei care ați dăruit cu atâta generozitate.

Cadourile au fost desfăcute în grabă, fetele bucurându-se de fiecare lucru primit: dulciuri, jucării, hăinuțe, telefon, agrafe, ondulator de păr, etc.

Fetele și mama lor urează multă sănătate și sărbători minunate tuturor celor care au contribuit și le-au înseninat Crăciunul și viața, încurajându-le să lupte în continuare pentru a rămâne împreună.

Visul unei mese bogate de Crăciun s-a împlinit în căsuța locuită de tinerii crescuți la casa de copii

Crina, Cătălin, Vasile și Ioan s-au simțit din nou ”acasă” în casa în care stau. Și asta pentru că ieri s-a materializat visul unei mese bogate în seara de Crăciun. Mai rămâne de îndeplinit visul unui loc de muncă permanent, de care n-au uitat să ne reamintească…

Au fost abandonați la naștere de părinți, condamnați să-și trăiască copilăria într-o casă de copii, iar pentru tot restul vieții condamnați să poarte ”stigmatul” că sunt de la ”casa de copii”, adică ai nimănui și la mila oricui. 

Chiar dacă nu au cunoscut niciodată conceptul de Crăciun în familie, datorită generozității unui neamț, Crina, Cătălin, Vasile și Ioan s-au putut bucura de o casă în care să locuiască și au gustat puțin din spiritul de familie pe vremea când neamțul era în România. (http://www.bistriteanul.ro/de-craciun-fii-mai-bun-condamnati-la-tristete-de-fiecare-craciun-doar-pentru-ca-au-crescut-in-casa-de-copii-1355669260371.html )

La vizita noastră anterioară, tinerii ne-au spus că își doresc întâi de toate un loc de muncă sigur și mai apoi s-ar putea gândi la o masă bogată de Crăciun.

Chiar dacă n-am reușit să le luăm grija zilei de mâine găsind un loc de muncă stabil pentru ei, bistrițenii care au făcut donații în cadrul campaniei ”De Crăciun fii mai bun!” au reușit să aducă o masă bogată de Crăciun. Le-am cerut să ne arate ce aveau rezervat pentru masa de Crăciun: câteva macaroane și un pachet de orez, într-un fund de dulap. Datorită dărniciei voastre, Crina, Cătălin, Vasile și Ioan au spus ADIO unei mese sărăcăcioase de sărbătoarea Nașterii Mântuitorului.

Mai mult, cei patru s-au bucurat de hainele groase pe care le-au primit, realizând astfel că nu doar hainele le vor tine de cald în această iarnă, ci și căldura unor suflete care măcar pentru o clipă s-au gândit și la ei.

Cei patru tineri au prins astfel curaj să creadă mai mult că visul unui loc de muncă permanent va deveni realitate, mai devreme sau mai târziu.

”Mulțumim din suflet pentru toate. Multă sănătate și sărbători fericite tuturor celor care ne-au făcut și nouă sărbătorile mai frumoase. Credem că ne vom găsi și câte un loc de muncă permanent”, ne-au spus la plecare cei patru tineri, astăzi mai fericiți și mai optimiști decât ieri.

Flavia DANCIU

3097 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro