Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Pe Oltean il doare minciuna si nedreptatea. Aoleu! Nu m-as fi gandit...

28/03/2012 00:39:50 Claudia ANDRON  
"Nedreptatea ma afecteaza, minciuna ma afecteaza" - spuse deputatul Oltean, extrem de afectat, deunazi. Aoleu! Chiar asa, domnu' deputat?! Nu m-as fi gandit! Parca traiati bine cu aceste valori. V-ati intrebat o data, o singura data, cam cat de mult ne doare pe noi, cei multi si prosti, in fiecare zi, nedreptatea si minciuna?!

Recunosc ca am fost de-a dreptul socata sa-l vad luni pe Ioan Oltean intr-o stare cum nu l-am mai vazut niciodata. Vizibil marcat, oricum. Nepregatit sa dea fata cu presa, clar. De nerecunoscut, evident. Daca il credeai zeu, acum aveai dovada ca e si el om. Si ca om, il dureau niste chestii. Cum ar fi minciuna si nedreptatea. Aoleu!!! Nu zau?!

D-apoi pe noi, muritorii, ce rau ne doare si nu o data la cativa ani. Traim aproape zilnic in minciuna si umiliti de nedreptati. Culmea e ca ne-am obisnuit sa traim asa si nu mai speram la o schimbare. Trist e ca minciunile si nedreptatea cu care se face politica (in loc de politici) in Romania ne afecteaza viitorul, al nostru si al copiilor nostri si le pregatim o societate care ii va deruta complet. Valorile de acasa nu sunt aceleasi cu cele din viata reala. Dar de unde venea nedreptatea domnului deputat?! Dintr-o urmarire DNA in care erau "implicati prieteni de-ai mei, desi nu sunt (vinovati - n. red.)" - citez din declaratia lui I.O.

Deputatul declara ca suspecteaza o comanda din interiorul sau din afara PD-L. Nu pot sa cred! Crede cineva ca suspecteaza PSD-ul? N-as prea zice. Oltean stie ce spune si stie foarte bine ca sefia tuturor institutiilor e in mana PD-L sau, ma rog, a coalitiei de la guvernare. Cine sa fie din afara? Poate Zeul cel mare sa fi fost? Oauu, e nasol atunci, nasol s-o spui, se poate lasa cu pedepse daca-i adevarat si ai si spus-o. Iar daca o fi varianta trei, daca-i din interiorul PD-L si asa se lupta intre ei, se masoara-n DNA, care are dosarul mai lung si mai gros, zic sa nu-i deranjam, sa-i lasam sa se bata intre ei pana la victoria finala.

Lasand ironia la o parte, as spune doar ca e foarte grav daca ceea ce spun acuzatii e adevarat si procurorii DNA actioneaza la comenzi politice din interiorul sau din afara PD-L si vor sa bage oameni nevinovati dupa gratii. Grav mi se pare ca deputatul a lansat o astfel de ipoteza, act ce gireaza ca ar exista astfel de actiuni, iar Oltean nu e strain de ele. Strain e de faptul ca i se intampla tocmai lui. Mie, ca si cetatean al acestei tari, mi se pare foarte grava aceasta afirmatie. Eu inteleg ca daca lucrurile stau asa si oameni nevinovati ajung in dosare la DNA, astazi sau maine, eu sau tu, cititorule, putem cadea victime ale acestui sistem de a rezolva lucrurile. Cert e ca in cazul deputatului, daca a stiut de astfel de actiuni, a comandat sau a tacut cand s-a intamplat asa ceva si, mai mult, s-a bucurat, astazi isi merita soarta. Daca girezi o astfel de actiune sau o ascunzi, nu te mira ca maine ti se intampla chiar tie. Si aici ar putea sa se simta cu musca pe caciula toti cei care actioneaza la comenzi politice si incalca legea. Maine poti fi chiar tu cel abuzat si sa nu te plangi. Pentru ca, pur si simplu, nu ai dreptul!

Eu inca sper ca e valabila ultima varianta posibila, cea ca niste procurori isi fac, pur si simplu, meseria. Daca n-o fi asa, lasati-ma macar sa sper ca altfel ne pierdem visul de a ne vedea copiii fericiti!

Apropo! Am citit rechizitoriul DNA. E demn de un film. American. E cu un sistem foarte corupt, cu personaje importante (toate nevinovate), sume greu de imaginat si de citit pentru cei neinvatati cu mai mult de patru cifre, un sistem bine pus la punct, cu destepti, prosti si fraieri, dar si cu interlopi care dau consultanta cu 200.000 de euro. Mai ca as lua si eu consultanta de la ei, da' n-am visat sa am vreodata atatia bani si, in consecinta, nu pot plati sedinta. Raman sa platesc lunar la stat si sa privesc cum se chinuie ei sa treaca prin off-shore-uri banii nostri.

Asa stand lucrurile, nu inteleg de ce mi-a zis mama sa fac scoala, sa fiu om, sa nu fur, sa nu mint. Nu m-a pregatit pentru viata. Viata e altfel. E cu smecheri, cu fraieri care platesc la stat si cu destepti care rad de ei, de naivitatea care-i mai tine in viata. Ma doare si pe mine nedreptatea. Si minciuna. Dar eu ce pot sa fac?! Sa ma inregistrez plangand si sa trimit filmarea la DNA?

7985 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro