Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  21 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Pe bani europeni, luna viitoare încep lucrările de reabilitare a patru școli din Beclean!

21/07/2014 13:26:11 Iulia STUPINEAN  
Patru școli din Beclean intră în reabilitare și modernizare începând de luna viitoare! Investiția în valoare de 7 milioane de euro este susținută din fonduri europene nerambursabile, cu o cofinanțare de 2% din partea administrației locale a orașului.

Administrația orașului Beclean va semna zilele acestea contractul de finanțare privind reabilitarea și modernizarea a patru instituții de învățământ, astfel: continuarea și încheierea lucrărilor de modernizare a Colegiului “Petru Rareș”- corpurile A, B și C – cu internat, cantină, ateliere și curte interioară, reabilitarea corpului dinspre piață a Liceului Tehnologic Agricol, modernizarea și reabilitarea corpului D a Școlii Generale “Grigore Silași” (care include biblioteca, sala de sport și mai multe săli de cursuri) și finalizarea reabilitării Școlii Generale de la Coldău. Potrivit edilului orașului Beclean, Nicolae Moldovan, lucrările vor debuta în decursul lunii august:

„Deja finanțările sunt la București, așa că noi așteptăm de la o zi la alta să semnăm contractul de finanțare pentru reabilitarea clădirilor la aceste instituții de învățământ și să începem lucrările cât mai repede, acum în august”, spune primarul Nicolae Moldovan.

Reabilitarea și modernizarea celor patru școli din orașul Beclean ajunge la o valoare totală de 7 milioane de euro, cu o cofinanțare de 2 % din partea administrației locale. Banii necesari lucrărilor au fost obținuți printr-un proiect comun depus de administrația beclenară pe Programul de reabilitare a infrastructurii educaționale preuniversitare, universitare și pentru formare continuă, fiind stabilit un parteneriat între Consiliul Local Beclean și conducerile instituțiilor de învățământ implicate în proiect. Lucrările la acest obiectiv se vor încheia cel târziu în luna decembrie 2015.

5011 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro