Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  50 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Parlamentarii stau în gazdă ca să economisească bani pentru bolnavii de cancer

24/01/2013 23:59:10 Ana DRAGU  
Jenaţi că poporul se îndoapă cu pâine şi sare ca să trăiască de pe o zi pe alta, trişti că economia e la pământ şi bolnavii de cancer nu şi-au primit medicamentele gratuite, parlamentarii bistriţeni au anunţat că vor locui în gazdă în Bucureşti, pe toată durata mandatului, sau măcar până când vor avea garanţia că în țară se trăieşte bine.

Mişcaţi de gestul altruist al bistriţenilor şi alţi senatori şi deputaţi şi-au anunţat intenţia de a părăsi în grabă hotelurile de lux în favoarea unor garsoniere sau apartamente în care să locuiască împreună, ca nişte buni colegi, uniţi în demersul lor politic de a salva naţiunea. Conform calculelor făcute de Mugur Isărescu, cele circa 6 milioane de euro economisite vor fi redirecţionate către sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi şi crearea fondului de rulment pentru medicamentele bolnavilor de cancer. „Când am aflat că se vor plăti doar pentru cazarea mea 1800 de euro lunar m-am ruşinat, ştiind că din banii ăştia Statul Român ar putea ajuta bolnavii de cancer sau ar putea rotunji salariile medicilor. S-a mai pus şi problema transportului cu maşina de la hotel la Parlament. Ştiu că benzina s-a scumpit în ultimul hal aşa că o să folosesc mijloacele de transport în comun. Asta îmi va permite să fiu mai aproape de alegători, aşa cum le-am promis în campania electorală, să văd cu ce probleme se confruntă. Simt că e alegerea potrivită, mai ales dacă, doamne fereşte, se întâmplă să am probleme personale în timpul mandatului, caz în care nu o să fac absolut nimic pentru judeţ. Nu râdeţi, li s-a întâmplat multora din predecesorii mei. După ce au ajuns în Bucureşti nu s-au mai putut concentra la binele poporului. Ceva ca o boală. O formă de surmenare incurabilă provocată de efortul depus în campania electorală”, a declarat unul din parmalentarii bistriţeni, care a insistat să îşi păstreze anonimatul.

Imediat după acest anunţ, stâlpii din cartierele mărginaşe dar şi centrale din Bucureşti s-au umplut de oferte: „Cazăm parlamentari la demisolul clădirii! Preţuri avantajoase, all inclusive!” sau „Cazăm parlamentari!!! Camere mobilate cu pat matrimonial. Inclusiv doi în acelaşi pat. Asigurăm discreţie!” „Ofer vilă mobilată gratuit oricărui parlamentar din Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI” „Cazez parlamentară. Precizez că sunt bolnav şi am nevoie să îmi gătească şi să îmi schimbe plosca. Preţ negociabil, zonă ultracentrală. Rog seriozitate. Posibil moştenire!” „Cazez tineri parlamentari dispuşi să lucreze peste program. Ofer transport la locul faptei.”

Ei, da. Vise frumoase. Să aşteptăm. Să mai aşteptăm. Poate, poate se vor îndeplini. Pentru că asta suntem. Un popor trist care aşteaptă. Aşteaptă pe banii lui mai bine de un ceas în cabinetul medicului pentru o consultaţie de 5 minute. Aşteaptă cu orele la urgenţă. Aşteaptă şi trei luni să îi vină rândul la o reţetă gratuită. Îşi aşteaptă cu sufletul la gură salariul de mizerie sau indemnizaţia sau şomajul. Şi plânge. Aşteaptă ajutorul social, ieftinirea benzinei, a gazului şi a pâinii. Aşteaptă schimbarea unui guvern cu altul aşa cum aşteaptă ca vecinii să-i cureţe gheaţa din faţa blocului. Aşteaptă în faţa televizorului şi înjură şi urăşte. Aşteaptă până moare să se schimbe lumea. Să-i fie bine. Atâta vreme cât schimbarea nu începe cu el. Atâta vreme cât nu trebuie să facă nimic altceva decât să se plângă şi să aştepte.

3805 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro