Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Pâraiele necadastrate de la Rodna intră în modernizare pe bani europeni!

12/05/2014 13:03:10 Iulia STUPINEAN  
Pe o lungime de aproape 8 km, șapte pâraie necadastrate de pe teritoriul administrativ al comunei Rodna vor fi modernizate prin intermediul unui proiect susținut din fonduri europene nerambursabile, în valoare de 7,2 milioane de lei. Lucrările vor debuta cel mai probabil în luna august.

Printre proiectele care beneficiază de finanțare europeană la Rodna, se numără și cel accesat de administrația locală a comunei pe Submăsura 125 c – Lucrări de construcţii, refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi protecţie împotriva inundaţiilor. Investiția cu o valoare de 7,2 milioane de lei prevede modernizarea a 7 pâraie necadastrate aflate pe terioriul administrativ al comunei Rodna, care se întind pe o lungime de 7,7 km. Potrvit primarului Alexandru Nășcan, recent a fost desemnată și firma constructoare care se va ocupa de acestă lucrare, ca urmare a licitației organizate inițial.

„Momentan ne aflăm în faza de verificare a proiectului tehnic. Asta înseamnă că dacă totul decurge bine, lucrările în teren vor începe la sfârșitul lunii iulie-începtul lui august. Toate aceste lucrări de refacere a infrastructurii de prevenire împotriva inundațiilor sunt foarte importante pentru comună, pentru gospodăriile de aici, pentru rodneni”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Rodna, Alexandru Nășcan.

Conform proiectului întocmit, lucrările de amenjare și modernizare a celor 7 pâraie necadastrate de la Rodna se vor încheia în luna noiembrie a anului viitor.

Foto: Arhivă - sediul Primăriei Rodna

3930 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro