Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Pădureanu are șanse să rămână în apartament! Cineva vrea să–i întoarcă ajutorul din tinerețe!

24/11/2015 13:09:59 SPORTUL BISTRITEAN  
Miercuri, la ora 12.00, se va organiza a treia licitație pentru vânzarea apartamentului deținut de Jean Pădureanu în Bistrița. Din fericire pentru fostul președinte al Gloriei, o nepoată după fosta soție e hotărâtă să cumpere această locuință și să-l găzduiască, până la sfârșitul zilelor, pe cel care, se aude, a ajutat-o foarte mult în trecut.

Femeia are în jur de 55 de ani, o stare materială foarte bună, dar are probleme mari de sănătate, fiind imobilizată în scaun cu rotile. Suferința „Lordului” a sensibilizat-o destul de mult și s-a decis să-l ajute.

Dacă la precedentele licitații nu s-a prezentat nimeni, acum au fost depuse 3 dosare. Conform legii, nu se pot face publice date despre cele 3 dosare până mâine, cu două ore înainte, când comisia va deschide plicurile și va verifica actele.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 94.188 lei, preţ diminuat cu 50%  față de evaluarea inițială, din cauză că la celelalte două sesiuni nu s-a prezentat nimeni. Dacă cele 3 dosare nu vor fi acceptate, apartamentul va fi reevaluat.

Surse din apropierea lui Pădureanu spun că misterioasa nepoată din Cluj e hotărâtă și are toate armele să lupte mult pentru acest apartament. Însă, în cazul în care nu va reuși să-l cumpere, va lua alt apartament de pe piața liberă și îl va lăsa să locuiască acolo pe bătrânul om de fotbal, care în martie împlinește 80 de ani.

Citeşte mai multe ştiri din sport pe: sportulbistritean.ro

5001 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro