Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  78 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ovidiu Cretu, acest trendsetter al Bistritei...

25/08/2010 09:15:06 Claudia ANDRON  
Primarul a rezolvat toate problemele orasului si acum s-a apucat de moda, fiind noul trendsetter al Bistritei. Asadar, in Primaria Bistrita se poarta anul acesta decenta exprimata in pantaloni lungi si culori neutre, apolitice. Rosul ramane inca la moda, dar portocaliul trebuie evitat.

Recunosc, sunt direct afectata de interdictia de a intra in pantaloni scurti in Primaria Bistrita, motiv pentru care sunt nu subiectiva, ci foarte subiectiva. Cei care ma cunosc stiu ca prefer acest obiect vestimentar, despre care, pana astazi, nu stiam ca e indecent. Am cateva nedumeriri, fiind posesoarea mai multor perechi de pantaloni scurti, diverse modele si lungimi. Nefiind precizata, de exemplu, lungimea pantalonilor scurti indecenti, nu sunt lamurita unde se incadreaza cei pana la genunchi si cei trei sfert?! Dar fusta pantalon – lungime medie- trec testul decentei cu ea?! Decenta imi cere sa-i accesorizez cu sandale sau cu cizme de vara?!  Cine evalueaza daca sunt decenta? Gardienii de la intrare?! Sunt de la fashion police, sectia “Decenta”?!

Si inca ceva. Decenta masurata in pantaloni scurti e valabila numai in sezonul de vara sau si la iarna? In colectia de iarna e permis, cu colanti si cizme?! Mai am obiceiul sa fac combinatii vestimentare ciudate si n-as vrea sa fiu scoasa din primarie din acest motiv.

Va rog frumos sa nu zambiti. Aici se poarta o discutie foarte serioasa pe teme de moda si decenta cu Primaria Bistrita! Recunosc, nu m-as fi gandit ca acolo se lanseaza noile tendinte si tocmai de catre primar.

Daca sunt scoasa afara din primarie pe motiv de pantaloni scurti si ii dau in judecata pentru discriminare?!

Nu s-a precizat nimic de fustele scurte, pantofii cu toc si sutien push-up la vedere. Daca vine o super sexy pitzi sa-si plateasca amenda, ea poate?! Nu o fi vreun atac la decenta nedepistat?!

Sunt de acord ca trebuie decenta in Primaria Bistrita. Dar cred ca s-au gresit “adrisantii” si criteriile de evaluare. Nu la bistritenii – platitori de taxe si impozite - care intra in primarie ar trebui sa caute primarul decenta, masurata in pantaloni scurti. Nu in fata birourilor. Poate dupa birouri.

Daca tot vorbim de decenta in Primaria Bistrita, poate ca ar trebui sa incepem cu cea a functionarilor. Si sa le masuram decenta in treaba bine facuta in interesul cetatenilor, in respectul aratat fata de banul public, in amabilitatea din comunicarea cu bistritenii.

 

9839 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro