Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Opt saloane moderne şi toate dotările necesare la noua aripă a Secţiei de Oncologie

20/07/2013 12:55:22 Andreea BOJOR  
Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a fost extinsă, investiţia ajungând la suma de 1,5 milioane de lei. Astăzi a fost inaugurată noua aripă a acestei secţii care are opt saloane moderne, cu câte două paturi dar şi aparatură performantă pentru îngrijirea şi tratarea bolnavilor de cancer.

Noua aripă a Secţiei de Oncologie a fost sfinţită de către un sobor de preoţi, în frunte cu protopopul Alexandru Vidican. La eveniment au participat europarlamentarii Daciana Sârbu şi Corina Creţu, prefectul Ioan Ţintean, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, Dorin Popescu şi Alexandru Pugna, deputatul Doina Pană, managerul judeţului Florin Moldovan, managerul Spitalului Judeţen de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Mircea Gelu Buta, primarul Ovidiu Creţu, comisarul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năăsud, Ovidiu Mureşan, medici şi asistente dar şi reprezentanţi ai instituţiilor din domeniul sănătăţii.

Noua secţie a fost amenajată într-o clădire a spitalului de pe strada Alba Iulia şi are opt saloane, un lift pentru bolnavi, laboratoare de analiză, o sală de aşteptare mare, toalete moderne şi cabinte pentru medicii care lucrează acolo.

Directorul Spitalului Judeţean, Mircea Gelu Buta, este extrem de mândru de această realizare şi speră că investiţia va veni atât în sprijinul bolnavilor cât şi a celor care îi tratează şi îi îngrijesc.

Imediat după ce slujba de sfinţire s-a încheiat a fost tăiată panglica de inaugurare chiar de către Daciana Sârbu, Corina Creţu, Radu Moldovan şi Mircea Gelu Buta. Mai apoi toţi cei prezenţi la eveniment au viziat saloanele şi tot ceea ce a fost proaspăt amenajat.

6096 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro