Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  21 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015O poveste de succes din Telciu – nominalizată pentru contribuția ei în transformarea societății românești

08/01/2018 15:31:20 Ioana BRADEA  
Un proiect căruia puțini i-au dat șanse de reușită și care a început cu doar câțiva ani în urmă, la Telciu, a ajuns să concureze cu asociații din Cluj și București, renumite pentru experiența lor. Este vorba despre o gală care premiază organizațiile neguvernamentale pentru contribuția lor în transformarea societății românești.

Proiectul Școlii de Vară de la Telciu a fost nominalizat la gala premiilor Administrației Fondului Cultural Național – instituție care, de trei ani încoace, recunoaște astfel meritele unor organizații neguvernamentale și contribuția lor semnificativă la transformarea societății românești.

A treia ediție a Galei Premiilor AFCN se va desfășura în data de 15 ianuarie 2018, de Ziua Culturii Naționale, la Institutul Francez din București, iar printre nominalizați se numără ONG-uri renumite din Cluj și București precum Casa Tranzit din Cluj, Fundația AltArt din Cluj, Asociația Mini MASS sau Asociația Fabrica de Pensule.

Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale – principal organizator al Școlii de Vară din Telciu se află printre cei cinci nominalizați la Premiul pentru activare culturală în (relație cu) spațiul public.

Distincția se acordă pentru inițiativa de activare a spațiului public care valorizează memoria colectivă și redefinește identitatea locului și este cu atât mai importantă cu cât Școala de Vară din Telciu a fost inițiată abia în 2016.

Prima ediţie a Şcolii de vară (organizată în cadrul Conferinţelor de Vară din Telciu din 2016) a reprezentat adevărate provocări pentru participanţii care și-au dat întâlnire la Telciu, unde au avut parte de 10 cursuri timp de 4 zile, în română și engleză, susținute de profesori universitari din România și străinătate, spectacole de teatru şi proiecţii extraordinare.

Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale este singura asociație din Bistrița-Năsăud nominalizată în acest an la Premiile AFCN, lista fiind monopolizată de Cluj și București. De asemenea, pe lista asociațiilor și persoanelor nominalizate la diferite categorii, se regăsesc mai multe nume implicate în Școala de vară din Telciu.

Despre acest proiect – puteți reciti detalii și impresii accesând linkurile de mai jos:

FOTO: Să mori rănit din dragoste de Telciu...

TELCIU: După aproape 20 de ani de când a ars cinematograful, la Telciu s-a dat din nou film. „A ieșit mai bine decît îndrăzneam să visez ...”

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro